Tmm bende hesaplamalara baslayayim simdiden. Görüsürüz.
Vlla çok zor hafta yabancı oldundan dolayı @MayısKralı eğer yine sağlam kalırsa büyük bir yerli giderTmm bende hesaplamalara baslayayim simdiden. Görüsürüz.![]()
Kendi adına konuşKalbimizde yaşamaya devam ediyor![]()
![]()
![]()
Anma şunun adını
defolup gitsene sen hadiCanın sıkılmasın yoklumda @xemrexxx senle ilgilensin![]()
Öteki taraftan net bulmak zor oluyor bulmuskan az tadını çıkarıyoruzdefolup gitsene sen hadi![]()
FAZLA KONUŞTUN YALLAHÖteki taraftan net bulmak zor oluyor bulmuskan az tadını çıkarıyoruz![]()
Genelde forumun yeni üyeleri MS sayesinde kaynasır forumla haftadan itibaren @kerem oylarını alacak tamda krıtık haftalara geldin kötü puan verdiklerin kulağını çınlatırkan kaynasırsınMerhaba Çiğdem. Olabilir çok isterim, yarışmanın formatını çok sevdim hem de dediğin gibi forumla, yarışmacılarla daha iyi tanışıp sohbet edebiliriz. ?
Bu sezon çok hayal kırıklığı yaşadım valla ablacım.
Benim son anda bir işim çıkmazsa buradayım okul yoğunluğum da bitti şu an için.Oyları hesapladıktan sonra puan durumlarını görünce ben. ?
Bu gece çok heyecanlı geçecek. Akşam tam kadro burada olun.@Yiğitt @dreamy @Tolstoyevski @MayısKralı @bazinga @denizz19 @ozgur2113 @serhatt @xemrexxx @Ahmed @Çiğdem
Evet oylamalar her zaman 2 gün sürüyor.Bugün mü açıklanıyor oylar? ? Oylama çok zor oldu kendi açımdan, herkes iyiydi sıralarken aşırı zorlanmıştım. Herkese başarılar...