eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 9. Hafta Sonuçları

Bu ecünnüyü ne çıkardın karşıma @serhatt yok et :( :( :( @xemrexxx
Barış Manço'nun gerilmesine sevindim, inşallah ilk üç dışı kalır. :A
Aynen öyle yaptin. :A
11224159-1200x824.jpg
Kız bu oğlan saf herhalde siz bir şansınızı deneyin şunda :A

Sansliyim demek ki, elimizden geleni yapiyoruz biliyorsun. Eksikliginin yeri doldurulamaz ama bu sezon idare edecebilecegim sanirim. Zaten gelecek sezon büyük sezon. :bhr:
Sadece 10.sezona özel çok farklı bişi düşünüyorum @Yiğitt @Tolstoyevski @dreamy @xBUGRAx @denizz19 @MayısKralı

yenilik demekte az kalır yarışmayı çok başka bir duruma getirme tabi sizlerle modem düzelince konusuruz belki bu sistemde sevilir artık böyle kalsın de ilebilir ama 10.sezona özel olucak sadece :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
  • Güldürdün
  • Güldürdün
Yüzüm gülsün artık. :A
acaba şey mi yapçaksın 10 sezonun en iyileri ama yarışmacılar her hafta kurayla değişecek falan :F
Allah aşkına ne modemmiş, yaptır şunu artık :A
Gülsen'i secebiliyorsam bende yarismaci olabilirim. :A
Yarışmanın formatıyla alakalı yanı bu şekilde sunmucaz tabi düşünme aşamanda şuan sadece :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Gecen sezon ben sececektim ama dreamy kapti benden önce o yüzden Sertab'i secmistim, asil sana ne oluyor? :A
Sen yokken ben vardım, MS yarışmasının fikrini GunesinOglu ilk bana sunmuştu ve benim de desteklerimle yarışma başladı. Ben hep destek oldum GunesinOglu'na, sen daha yoktun bile o zamanlar. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Sen yokken ben vardım, MS yarışmasının fikrini GunesinOglu ilk bana sunmuştu ve benim de desteklerimle yarışma başladı. Ben hep destek oldum GunesinOglu'na, sen daha yoktun bile o zamanlar. :A
Sen kac sezondur yarisiyorsun hala bir sey elde edemedin, ben gecen sezon ilk kez katilmama ragmen hemen sampiyon oldum ve simdi de sunucuyum. O yüzden sus sen en iyisi. :A

• Olmamış
Sen kac sezondur yarisiyorsun hala bir sey elde edemedin, ben gecen sezon ilk kez katilmama ragmen hemen sampiyon oldum ve simdi de sunucuyum. O yüzden sus en iyisi. :A
Aman ne şampiyon, kimse hatırlamıyor bile seni. :F

Sunuculuk sıkıcı yorucu iş, bir kazancın da yok. Faydası yok, zararı çok. Biz eğlenip takılırken sen onu hesapla, bunu yap, ona laf yetiştir derdiyle uğraşıyorsun. İyi geceler tatlım :A

• Olmamış
Reactions: kerem
Sadece 10.sezona özel çok farklı bişi düşünüyorum @Yiğitt @Tolstoyevski @dreamy @xBUGRAx @denizz19 @MayısKralı

yenilik demekte az kalır yarışmayı çok başka bir duruma getirme tabi sizlerle modem düzelince konusuruz belki bu sistemde sevilir artık böyle kalsın de ilebilir ama 10.sezona özel olucak sadece :A
Merak ettim :A Benim Albümüm’de hiç yarışmak nasip olmadı o da bekleniyor aklımda baya albüm var. MS’den sonra ilgileneceğim diyordun. :Z

• Harika
Aman ne şampiyon, kimse hatırlamıyor bile seni. :F

Sunuculuk sıkıcı yorucu iş, bir kazancın da yok. Faydası yok, zararı çok. Biz eğlenip takılırken sen onu hesapla, bunu yap, ona laf yetiştir derdiyle uğraşıyorsun. İyi geceler tatlım :A
Herkes senin gibi balik hafizali degil, güclü sarkilarimin karsisinda sen ceyregi bile göremeden elenirken benim acik ara farkla birinciligimi duymayan kalmadi. Bu sezon da darisi basina diyoruz artik tatlim. :A

Kac kacabilirsen, iyi geceler. :A

• Olmamış
Merak ettim :A Benim Albümüm’de hiç yarışmak nasip olmadı o da bekleniyor aklımda baya albüm var. MS’den sonra ilgileneceğim diyordun. :Z
MS gelebilir bu sefer 1 yıl beklemeden tabi yine 1 yıl beklemiş olucaz da ocaktan son ra oldun dan :F @Yiğitt @kerem