E sen sectin.Recapım yüzünden düşük gidiyorum.
E sen sectin.Recapım yüzünden düşük gidiyorum.
Çatlıyordur şu an zaten. Kendisi elenmeye ramak kalmış bu şarkıyla, ben ise zirveye yürüyorum.@xemrexxx senin başarılı olmanı istememiştir bu şarkıyla
hoşt burada insanların arasını açacak mikserlik yapacak yegane kişi benim hadi yallah.ss@xemrexxx senin başarılı olmanı istememiştir bu şarkıyla
hangi akla hizmet
Hoşgeldin cnmRecapım yüzünden düşük gidiyorum.
Şuan patron @kerem ben gariban bir vatandasımBanane be mustiden babamın oğlu mu. Bu MS senin bu taraflılığını unutmayacak.ss
Sen de hoş geldin ablacım ama ben pek hoş gelmedim.Hoşgeldin cnm
artık milletin ellerini nerenle kontrol ediyorsan iyi puan alıyorsunÇatlıyordur şu an zaten. Kendisi elenmeye ramak kalmış bu şarkıyla, ben ise zirveye yürüyorum.
Ne garibanı be.Şuan patron @kerem ben gariban bir vatandasım
Burayın sadece 2-3 şarkısını seviyorum.DUA elenmeyi bu sefer hak etti işte. Bana düşük vererek kendi sonunu hazırladın. @MayısKralı
Kötü değildi aslında ama diğer şarkılar iyiydi@denizz19 olmadı.
Çatla canım, çatla.artık milletin ellerini nerenle kontrol ediyorsan iyi puan alıyorsun
Umarım onlar ileriki haftalarda kullanacağım şarkılardır.Burayın sadece 2-3 şarkısını seviyorum.
hoşt burada insanların arasını açacak mikserlik yapacak yegane kişi benim hadi yallah.ss
Sonuc sunmadım için böyle vakit geçiriyorumÇatlıyordur şu an zaten. Kendisi elenmeye ramak kalmış bu şarkıyla, ben ise zirveye yürüyorum.
Umarım onlar ileriki haftalarda kullanacağım şarkılardır.