Seni kim napsın be buruşuk muşamba.niye gııı 😱
Seni kim napsın be buruşuk muşamba.niye gııı 😱
Bu pos bıyık benimde cümlelerimden anlam çıkarıyordu bunla dikkatli konuş @keremKimin elendiğini bildiğine göre bir daha böyle hata yapma demiş olman bu haftayı kıl payı atlatmışız anlamına mı geliyor acaba
Bu ya da Arkadaşım Eşek ile gelmeK zorundaydım aksi halde bu ikisinden biri eğer kalabilseydik finalde kullanmak zorunda kalırdım. Kısmet değilmiş diyelim...
Otur sifir.
E çatla o zamanbiliyoruz tatlım 650 kişi kadar seni almış evine
Senin gidişin beni çok mutlu eder tabi ki, yalan yok. Sana hep yüksek verdim, eski toprağız... Ama gideceğini sanmıyorum.Gizliden gizliye en çekindiğin adaylardan biri olduğunu biliyorum Manço’nun o yüzden bugün elenirsek hareketli bir Tilbe şarkısıyla keyif çatacaksındır
Ama unutma kuzey unutmaz bunun jürilik dönemi de var kahretsin
Mutlu ol.Mutlu olduğumu kim söyledi. Anın tadını çıkarıyorum.
@ozgur2113 @denizz19 ve @Yiğitt rahat olsunlar @dreamy net gidici @xBUGRAx dedim gibikız bu hafta @dreamy ya @Tolstoyevski gider gibi başka biri elenirse 1 hafta @Çiğdem le @serhatt a laf etmem
not: aslında @ozgur2113 çoktan gitmeliydi ama @denizz19 marulu gibi rüşvet dağıtıyor galiba yine gitmez.ss
Yoo ben de hesaplıyorum, Buray 42.
Güçlü biri elensin inşallah ben hariç
Benim çırağım sonucta
Sen bana böyle dedin ama iki dakika sonra yine söylenirsin.
Yanlış saydım demek ?Yoo ben de hesaplıyorum, Buray 42.
Bir daha say.Yanlış saydım demek ?
Sen kiminle dalga geçiyorsunSözel okuyup sözel bölümden mezun olmuştun değil mi
Ben zaten her daim mutluyum be.Mutlu ol.
Bu sefer Kıraçın - puanıda yok @Yiğitt @dreamy6 KISI BIRDEN ELEME POTASINDA!! KIM ELENECEK?
1. Puan Durumu:
Mustafa Sandal 50
Buray 42
Dua Lipa 41
Murat Boz 36
Yıldız Tilbe 30
Barış Manço 29
Mabel Matiz 28
Oğuzhan Koç 27
Şebnem Ferah 26
Kıraç 25
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
az önce mutlu değilim dedin!!Ben zaten her daim mutluyum be.
Yanlış saydım demek ?