nerelerde sürtüyorsun..Dışarıdayım pek bakamıyorum ama harika puanını gördüm.
nerelerde sürtüyorsun..Dışarıdayım pek bakamıyorum ama harika puanını gördüm.
kız nedim bile yürüdü bir sen elenmedin.ssİftiralarını başkasına sakla hadsiz
Aaa beni başkasıyla karıştırma be kuzenlerime geldim dün şimdi de sahilde geziyoruz.nerelerde sürtüyorsun..
Sana yürüse keşke.kız nedim bile yürüdü bir sen elenmedin.ss
ay hoşt sen git evine @serhatt ı alSana yürüse keşke.
Ben yokken ne kadar mutlu olabilirsin ki.Aaa beni başkasıyla karıştırma be kuzenlerime geldim dün şimdi de sahilde geziyoruz.
beni alan aldı çoktan sen derdine yanay hoşt sen git evine @serhatt ı al
rekabete bak alamancı macunu izlemiş bilerek heyecan yaratıyor6 KISI BIRDEN ELEME POTASINDA!! KIM ELENECEK?
1. Puan Durumu:
Mustafa Sandal 50
Buray 42
Dua Lipa 41
Murat Boz 36
Yıldız Tilbe 30
Barış Manço 29
Mabel Matiz 28
Oğuzhan Koç 27
Şebnem Ferah 26
Kıraç 25
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Yarışmanın YILDIZ'ı zirveye yürüyor...6 KISI BIRDEN ELEME POTASINDA!! KIM ELENECEK?
1. Puan Durumu:
Mustafa Sandal 50
Buray 42
Dua Lipa 41
Murat Boz 36
Yıldız Tilbe 30
Barış Manço 29
Mabel Matiz 28
Oğuzhan Koç 27
Şebnem Ferah 26
Kıraç 25
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Dua et seni almıyorum eve.ay hoşt sen git evine @serhatt ı al
biliyoruz tatlım 650 kişi kadar seni almış evinebeni alan aldı çoktan sen derdine yan
@Tolstoyevski güle güle tatlım.
Mutlu olduğumu kim söyledi. Anın tadını çıkarıyorum.Ben yokken ne kadar mutlu olabilirsin ki.