- Reaksiyon puanı
- 58,915
- Puanı
- 1,060
Hahaha @ozgur2113 ağlasın o haldeNasıl da tanıyor beni @ozgur2113 Anısı çok olan bir şarkı, o yüzden hiç dinlemem de oy da kullanmam
Hahaha @ozgur2113 ağlasın o haldeNasıl da tanıyor beni @ozgur2113 Anısı çok olan bir şarkı, o yüzden hiç dinlemem de oy da kullanmam
Bizi birbirimize mi düsürüyorsun?
Akşam yemeğide yiyememiş seni yesinde gör @batuhankaralarBa bay. @batuhankaralar #ilahiadalet #şükür
Herkesin kendi zevki işte, insanlar farklılıklarıyla aramızda zaten. O zaman herkes Yıldız Tilbe 1 puanı hiç hak etmedi, Mustafa Sandal 1 puanı hiç hak etmedi ya da Dua Lipa 1 puanı hiç hak etmedi yorumu yapabilir. Dediğin gibi maalesef kişiye göre oy kullanan insan çok, keşke burada arkadaşlıkları geride bırakıp, yaşananları geride bırakıp oy kullanabilse herkes...Final puanı kazananları tebrik ediyorum.
Ben oy kullanırken hiçbir zaman hangi üye hangi şarkıcıyla yarışıyor diye bakmadım. Bundan dolayı içim rahat. Ek olarak @Yiğitt kırılmasın diye Yıldız Tilbe'ye sürekli 1 puan vermemin sebebini de bu hafta söyledim, benim müzik zevkime uymuyor ve bu yüzden 1 puan veriyorum. Bana kalırsa Imagine Dragons'un hiçbir şarkısı 1 puanı hak etmiyordu, kaldı ki Believer olsun Natural olsun bu şarkılar bile elenme potasından döndü. Selda Bağcan ile ikinci haftada elenen bir yarışmacı olarak bu yarışmada hak edene hak ettiği puanın verilmediğini düşünüyorum. İnsanların yüzüne gülüp arkasından vuranları da unutmuş değilim bu lafımı üstüne alınan alınabilir.
Bu vesileyle de dizi işlerimin yoğunluğundan dolayı foruma uzun bir süre ara veriyorum. Kendinize iyi bakın ?
Gitme... Barış Manço'yu şampiyon yapacağız daha.Final puanı kazananları tebrik ediyorum.
Ben oy kullanırken hiçbir zaman hangi üye hangi şarkıcıyla yarışıyor diye bakmadım. Bundan dolayı içim rahat. Ek olarak @Yiğitt kırılmasın diye Yıldız Tilbe'ye sürekli 1 puan vermemin sebebini de bu hafta söyledim, benim müzik zevkime uymuyor ve bu yüzden 1 puan veriyorum. Bana kalırsa Imagine Dragons'un hiçbir şarkısı 1 puanı hak etmiyordu, kaldı ki Believer olsun Natural olsun bu şarkılar bile elenme potasından döndü. Selda Bağcan ile ikinci haftada elenen bir yarışmacı olarak bu yarışmada hak edene hak ettiği puanın verilmediğini düşünüyorum. İnsanların yüzüne gülüp arkasından vuranları da unutmuş değilim bu lafımı üstüne alınan alınabilir.
Bu vesileyle de dizi işlerimin yoğunluğundan dolayı foruma uzun bir süre ara veriyorum. Kendinize iyi bakın ?
Emeğine sağlık.Sonuclar ana sayfada, sanirim bu hafta benim son sunuculuk haftamdi. Güzel vakit gecirmek icin tatilimi buraya verdim, yarismanin aksamamasi icin elimden geleni yaptim. Umarim sizleri memnun edebilmisimdir.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Burada şakasına yabancı düşmanlığı falan yapıyorum ki, Imagine için yüksek verdiğim haftalar da oldu. Bu hafta ne kadar şakalaşsam da ve ben 1 versem de eleneceğini düşünmüyordum açıkçası çünkü bu zamana kadar iyi yarıştın. Emeğine sağlık.Final puanı kazananları tebrik ediyorum.
Ben de final puanı aldım yerden bitme.ssTebrikler. @Tolstoyevski @-potterhead- @denizz19
Sonunda dehlendin demek şükür. @batuhankaralar
Emeğine sağlık.