eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 7. Hafta Sonuçları

@batuhankaralar elimden geldigi kadariyla hep seni destekledim. Elimden geleni yaptim ama bu kadar oldu iste, yine de yolu yariladigin icin seni tebrik ederim. Umarim ara vermezsin. :D

• Harika
Reactions: batuhankaralar
Final puanı kazananları tebrik ediyorum.

Ben oy kullanırken hiçbir zaman hangi üye hangi şarkıcıyla yarışıyor diye bakmadım. Bundan dolayı içim rahat. Ek olarak @Yiğitt kırılmasın diye Yıldız Tilbe'ye sürekli 1 puan vermemin sebebini de bu hafta söyledim, benim müzik zevkime uymuyor ve bu yüzden 1 puan veriyorum. Bana kalırsa Imagine Dragons'un hiçbir şarkısı 1 puanı hak etmiyordu, kaldı ki Believer olsun Natural olsun bu şarkılar bile elenme potasından döndü. Selda Bağcan ile ikinci haftada elenen bir yarışmacı olarak bu yarışmada hak edene hak ettiği puanın verilmediğini düşünüyorum. İnsanların yüzüne gülüp arkasından vuranları da unutmuş değilim bu lafımı üstüne alınan alınabilir.

Bu vesileyle de dizi işlerimin yoğunluğundan dolayı foruma uzun bir süre ara veriyorum. Kendinize iyi bakın ?
Herkesin kendi zevki işte, insanlar farklılıklarıyla aramızda zaten. O zaman herkes Yıldız Tilbe 1 puanı hiç hak etmedi, Mustafa Sandal 1 puanı hiç hak etmedi ya da Dua Lipa 1 puanı hiç hak etmedi yorumu yapabilir. Dediğin gibi maalesef kişiye göre oy kullanan insan çok, keşke burada arkadaşlıkları geride bırakıp, yaşananları geride bırakıp oy kullanabilse herkes...

Kafanı toplayıp dönmeni bekliyoruz. :X

Ben oy kullanırken hiçbir zaman hangi üye hangi şarkıcıyla yarışıyor diye bakmadım. Bundan dolayı içim rahat. Ek olarak @Yiğitt kırılmasın diye Yıldız Tilbe'ye sürekli 1 puan vermemin sebebini de bu hafta söyledim, benim müzik zevkime uymuyor ve bu yüzden 1 puan veriyorum. Bana kalırsa Imagine Dragons'un hiçbir şarkısı 1 puanı hak etmiyordu, kaldı ki Believer olsun Natural olsun bu şarkılar bile elenme potasından döndü. Selda Bağcan ile ikinci haftada elenen bir yarışmacı olarak bu yarışmada hak edene hak ettiği puanın verilmediğini düşünüyorum. İnsanların yüzüne gülüp arkasından vuranları da unutmuş değilim bu lafımı üstüne alınan alınabilir.

Bu vesileyle de dizi işlerimin yoğunluğundan dolayı foruma uzun bir süre ara veriyorum. Kendinize iyi bakın ?
Gitme... Barış Manço'yu şampiyon yapacağız daha.

• Beğendim

Burada şakasına yabancı düşmanlığı falan yapıyorum ki, Imagine için yüksek verdiğim haftalar da oldu. Bu hafta ne kadar şakalaşsam da ve ben 1 versem de eleneceğini düşünmüyordum açıkçası çünkü bu zamana kadar iyi yarıştın. Emeğine sağlık. :bhr:

• Beğendim
@Tolstoyevski @-potterhead- @ozgur2113 @denizz19 tebrik ederim hak ettiniz :D

Deniz ilk final puanını almana çok sevindim :D

@batuhankaralar geçmiş olsun. :( Gülüp eğleniyoruz sonuçlarda ama üzüldüm tabii ki elenmene :D İyi geldin buralara kadar Imagine ile, çok şey kattın yarışmaya :D

@kerem emeklerine sağlık tekrardan, daha iyi sunulamazdı valla. :bhr: :Z @Çiğdem hanım bekleniyor artık, yarışma da özledi onu :A