Sevmiyor muydu.@Maskeli Fedai o hafta oy kullanmaz ondan soruyordur
Sevmiyor muydu.@Maskeli Fedai o hafta oy kullanmaz ondan soruyordur
Seviyor seviyor trolledim Sevdiği için gıcıklığına oy vermez demek istedimSevmiyor muydu.
Kız sana şöyle bakacak bir erkek gerekOnların hizmetçisi bile olamazsın sen fukara
Emeklerine sağlık. Harika kotardın yarışmayı. Çiğdem’in yokluğunu aratmadın.Sonuclar ana sayfada, sanirim bu hafta benim son sunuculuk haftamdi. Güzel vakit gecirmek icin tatilimi buraya verdim, yarismanin aksamamasi icin elimden geleni yaptim. Umarim sizleri memnun edebilmisimdir.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Çok güzel yürüttün kesinlikle cnm emeklerine sağlıkSonuclar ana sayfada, sanirim bu hafta benim son sunuculuk haftamdi. Güzel vakit gecirmek icin tatilimi buraya verdim, yarismanin aksamamasi icin elimden geleni yaptim. Umarim sizleri memnun edebilmisimdir.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Nasıl da tanıyor beni @ozgur2113 Anısı çok olan bir şarkı, o yüzden hiç dinlemem de oy da kullanmam@Maskeli Fedai o hafta oy kullanmaz ondan soruyordur
Sen ve @kerem önerdiniz bu şarkıyı, benim suçum yok. Neyse elenmedik şükür...
Kumpas kurmaya çalıştık ama olmadı.
Emeklerine sağlık, harikaydın.Sonuclar ana sayfada, sanirim bu hafta benim son sunuculuk haftamdi. Güzel vakit gecirmek icin tatilimi buraya verdim, yarismanin aksamamasi icin elimden geleni yaptim. Umarim sizleri memnun edebilmisimdir.
Yine ms sonrası ayrılıkFinal puanı kazananları tebrik ediyorum.
Ben oy kullanırken hiçbir zaman hangi üye hangi şarkıcıyla yarışıyor diye bakmadım. Bundan dolayı içim rahat. Ek olarak @Yiğitt kırılmasın diye Yıldız Tilbe'ye sürekli 1 puan vermemin sebebini de bu hafta söyledim, benim müzik zevkime uymuyor ve bu yüzden 1 puan veriyorum. Bana kalırsa Imagine Dragons'un hiçbir şarkısı 1 puanı hak etmiyordu, kaldı ki Believer olsun Natural olsun bu şarkılar bile elenme potasından döndü. Selda Bağcan ile ikinci haftada elenen bir yarışmacı olarak bu yarışmada hak edene hak ettiği puanın verilmediğini düşünüyorum. İnsanların yüzüne gülüp arkasından vuranları da unutmuş değilim.
Bu vesileyle de dizi işlerimin yoğunluğundan dolayı foruma uzun bir süre ara veriyorum. Kendinize iyi bakın ?
Emeğine sağlık, tatilinden bizlere vakit ayırman büyük bir incelik bence ♥ @keremSonuclar ana sayfada, sanirim bu hafta benim son sunuculuk haftamdi. Güzel vakit gecirmek icin tatilimi buraya verdim, yarismanin aksamamasi icin elimden geleni yaptim. Umarim sizleri memnun edebilmisimdir.