Tesekkürler.
Etiketlerde MS'den ziyade sansi yaver gidiyor demek ki.
Tesekkürler.
@Billy Kane @turkuazz @Harunnn60 @Ahmed @Çiğdem @batuhankaralar @vadikızı @dreamy @S.G.A.T. desteklerinize ihtiyacım olduğunu biliyorsunuz. Bu hafta Dua'yı zirveye taşıyacağız.
Çok beklersin.Bence de, dur etiketliyeyim.
Arkadaşlar 2 milyar dinlenen efsaneye, güzel puanlarınızı bekliyoruz.
@Bully @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @mesmeso61 @denizz19 @Yiğitt @ozgur2113
Pek bi şey bekleme bendenEn sert şarkılarından biri zaten. Birileri Var da öyleydi ama iyi gitmişti sıralama olarak.
Recabın son 15 saniyesindeki gitar performansını dinle...
Radioactive yine iyi puan aldı da benim hatam şarkıyı aşağı çekti Bu hafta geldiğim şarkı nasılGeçen hafta Radioactive gibi efsane bir şarkı elenmekten zor kurtuldu o nedenle beklentini düşük tut bence. Benden iyi alacaksın tabii orası kesin.
En sevdiklerimden sayılmaz ama iyidir yine de.Radioactive yine iyi puan aldı da benim hatam şarkıyı aşağı çekti Bu hafta geldiğim şarkı nasıl
Oylarımı kullandım, tüm arkadaşlara başarılar.
Kabul olmaz.dua yı nasıl buldun
Bu ikiliyi saf dışı bırakıyorsan yarışma tarihinin en rahat şampiyonluğunu sen yaşayacaksın demektir. Hayırlı olsun.En sevdiğim Barış Manço şarkılarından ikisi olan bu efsanevi parçaları üzülerek liste dışı bırakmak zorunda kaldım herkese hitap etmeme riski olduğundan. Bu yüzden içimde kalmaması için burada paylaşıyorum.
@Çiğdem gibi boncuk dağıtacağın bir hafta olur umarım.Pek bi şey bekleme benden
Bu ikiliyi saf dışı bırakıyorsan yarışma tarihinin en rahat şampiyonluğunu sen yaşayacaksın demektir. Hayırlı olsun.
Şebnem Ferah çeyrek finale dahi gelirse bir daha bu yarışma için jüri koltuğunda oturmam. Buralara gelmesi bile kabul edilemez. Hiçbir numarası yok.Böyle durumlarda tarih gösterir ki beklenmedik yerden darbe yenir yahut güvenilen karlara yağar malum o yüzden asla büyük konuşmamak gerekiyor. Bu sezonun gizli favorisini Şebnem Ferah görüyorum, geçen sezonki Candan Erçetin de bilmiyorum ama Şebnem Ferah gibi gizli gizli gelmişti herhalde? @kerem
Muratı sevdiğini düşünüyorumKaty ablanız oylarını kullandı.
Zayıf ve sıkıcı bir haftaydı birkaç şarkıcı dışında.
Geçen sezon Candan Erçetin'le yarışan kimse yoktu.Böyle durumlarda tarih gösterir ki beklenmedik yerden darbe yenir yahut güvenilen karlara yağar malum o yüzden asla büyük konuşmamak gerekiyor. Bu sezonun gizli favorisini Şebnem Ferah görüyorum, geçen sezonki Candan Erçetin de bilmiyorum ama Şebnem Ferah gibi gizli gizli gelmişti herhalde? @kerem