eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 7. Hafta

Geçen hafta Radioactive gibi efsane bir şarkı elenmekten zor kurtuldu o nedenle beklentini düşük tut bence. :A Benden iyi alacaksın tabii orası kesin. :D

Geçen hafta yerli ve yabancıların tamamı iyiydi, One Kiss'te elenmekten zor kurtuldu. Bu hafta mütevazi olamayacağım ama en iddialı New Rules gözüküyor. :Z

PC'den yazdigim ve klavye sabit oldugu icin Türkce harfleri kullanamayacagim. :D

@MayısKralı ve @mesmeso61'in sarkilari bu hafta telife takildi.

Henüz sadece @mrt-06 ve @dreamy sarkilarini aciklamadilar.

Mustafa Sandal'dan sonra evet en iddialı sen gibisin. :Z
Henüz vakit var, sarkini degistirebilirsin bence. :A

Ha, mobilden bildirimlere tiklayinca bildirimler yerine reklamlar aciliyor ve begenmek disinda güldürdün, harika gibi diger durumlara tiklanmiyor artik. O yüzden Notebook'umdan yaziyorum.

Evet oylama başlamıştır. Oyları bu hafta da özelden bana atacaksınız. Sonuçlar Salı 21.00'da açıklanacaktır. O zamana kadar oy kullanmayı unutmayın. Herkese bol şans. :D
  1. Barış Manço - Gesi Bağları
  2. Mustafa Sandal - Gel Bana
  3. Yıldız Tilbe - Sana Kalbim Geçti
  4. Imagine Dragons - Born to be Yours
  5. Murat Boz - İki Medeni İnsan
  6. Şebnem Ferah - Can Kırıkları
  7. Mabel Matiz - Sultan Süleyman
  8. Kıraç - Razıysan Gel
  9. Buray - Kimsenin Suçu Yok
  10. Dua Lipa - New Rules (01:27 - 03:02)
  11. Oğuzhan Koç - Yaradana Yalvartma (01:35 - 3:00)
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem

Çok güzel şarkıydı ve gereken etkiyi bencede gösterdi :bhr:

8 şarkı kaldı Araba , İsyankar, Aşka Yürek Gerek, Aya Benzer, Pazara Kadar , Tesir Altında, Ego, Ben Olsaydım,Kadere Bak, Reset, Herşey Aşktan 3 tanesi dışarda kalacak elin çok güçlü ve hangileri dışarda kalacak çok zor bir kararda seni bekliyor olucak :A @Bully
Listesi çok güzel tabii ki ama iddialı bir slowunun olmaması eksiklik :A Final turlarına en az bir tane sağlam slow gerekiyor :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Evet oylama başlamıştır. Oyları bu hafta da özelden bana atacaksınız. Sonuçlar Salı 21.00'da açıklanacaktır. O zamana kadar oy kullanmayı unutmayın. Herkese bol şans. :D
  8. Kıraç - Razıysan Gel
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Emeklerine sağlık. :D

@xBUGRAx dışındaki etiketler olmamış ne hikmetse. :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx and kerem
  8. Kıraç - Razıysan Gel
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem