Hayır. Finalde Behram'ın ortakları Kuzgun'u öldürecek mi öldürmeyecek mi onu göreceğiz.
Hayır. Finalde Behram'ın ortakları Kuzgun'u öldürecek mi öldürmeyecek mi onu göreceğiz.
Behram ve ortakları demedimi sankı onuda ölmemiş gibiHayır. Finalde Behram'ın ortakları Kuzgun'u öldürecek mi öldürmeyecek mi onu göreceğiz.![]()
Hayır Behram'ın ortakları dedi.Behram ve ortakları demedimi sankı onuda ölmemiş gibi![]()
Ben son 2-3 bölümü izleyemedim daha, yarın veya hafta sonuna tamamlayacağım inşallah.
Gıcık ol diye sordum.Evet de niye sordun.![]()
Senin ecünnüyü yamayacaklar Kuzguna finalde belli oldu ?
Mutlu son olacağını sanmıyorum ya bence Kuzgun ölecek. Ki yamama durumundansa o öküzün öte tarafa gitmesini tercih ederim.Senin ecünnüyü yamayacaklar Kuzguna finalde belli oldu ?
Mutlu son olsun ya zaten 2.sezon sanki başka diziyi izliyormuşum hissine kapıldım bari KuzDil’imiz mutlu olsun
Final yazısı... Yazık oldu.
Mutlu son olacağını sanmıyorum ya bence Kuzgun ölecek. Ki yamama durumundansa o öküzün öte tarafa gitmesini tercih ederim.![]()
Dila ve Kuzgun evleniyor, kareler düşmüş sosyal medyaya. Lakin ben finalde Kuzgun'un öleceğini düşünüyorum, 'Kara Sevda' senaristleri finalde de Kemal'i öldürmüştü.Mutlu son olsun ya zaten 2.sezon sanki başka diziyi izliyormuşum hissine kapıldım bari KuzDil’imiz mutlu olsun![]()
Niyeyse ben de öyle düşünüyorum hatta sezon başında Kumru’nun olayları anlatışı falan sanki Kuzgun öldü de, hikayesini kitaplaştırıyor gibi geldi.Dila ve Kuzgun evleniyor, kareler düşmüş sosyal medyaya. Lakin ben finalde Kuzgun'un öleceğini düşünüyorum, 'Kara Sevda' senaristleri finalde de Kemal'i öldürmüştü.![]()
Aaa evet, çok mantıklı bu durum. Kumru abisi için bir kitap yazıyor olabilir, çok mantıklı geldi şu an. Kuzgun öldü o zaman kesin... Ferman da ölür büyük ihtimalle.Niyeyse ben de öyle düşünüyorum hatta sezon başında Kumru’nun olayları anlatışı falan sanki Kuzgun öldü de, hikayesini kitaplaştırıyor gibi geldi.![]()
Doğru çıkarsa güzel olur.Aaa evet, çok mantıklı bu durum. Kumru abisi için bir kitap yazıyor olabilir, çok mantıklı geldi şu an. Kuzgun öldü o zaman kesin... Ferman da ölür büyük ihtimalle.
'Kara Sevda' senaristleri uğraştırıp uğraştırıp olaylı finalle bitirecek. 'Kara Sevda'yı izledin mi bilmiyorum lakin Kemal ve Nihan kavuşsun diye iki sezon bekledik, iki sezon ful olaylı geçti. Sonunda tam kavuştular derken pat finalde iki erkek başrol de öldü. Bombayla ölmüştü.Doğru çıkarsa güzel olur.
Güneş de canına kıyıyor herhalde fragmanda elinde bıçak var sanki.Gereksiz şey.
Ferman da geberip gitsin Onur Saylak olmasa boş bir karakter cidden beklediğimiz bu muydu yani.
Finalde Minnet Eylemem çalsa bari...