Bu günlere şükret.İyi dediği puan da yabancılar arasındaymış galiba@Yiğitt
Bu günlere şükret.İyi dediği puan da yabancılar arasındaymış galiba@Yiğitt
Elenmezsem söz veriyorum Yıldız'a bir hafta 2 puan vereceğimBu günlere şükret.![]()
Olmaz, bugüne kadar hep birbirimize 1 puan vererek karşılığını verdik. Şimdi ben 3 verdim, sıra sende.Elenmezsem söz veriyorum Yıldız'a bir hafta 2 puan vereceğim![]()
![]()
Sen tarafsızlığını korumak zorudasın sunucusun... Dua elenmeli...
@ozmoturk harikasın tatlım, hem zirven hem sonuncu sıran muhteşem.![]()
@Yiğitt'in Oyları:
11 PUAN - KIRAÇ (Efsane bir şarkıdır)
10 PUAN - MURAT BOZ (Murat Boz'un ev sevdiğim parçalarından biri, hala açıp dinlerim.)
9 PUAN - MUSTAFA SANDAL
8 PUAN - ŞEBNEM FERAH (Şebnem'e uzun zaman sonra yüksek puan veriyorum, çok iyi şarkısı.)
7 PUAN - BARIŞ MANÇO
6 PUAN - OĞUZHAN KOÇ
5 PUAN - BURAY (Şarkı çok iyi ama biraz geride kaldı, çok güçlü bir hafta olmuş...)
4 PUAN - MABEL MATİZ (Çok riskli bir şarkı seçilmiş, hayal kırıklığı yarattı maalesef.)
3 PUAN - IMAGINE
2 PUAN - KATY PERRY
1 PUAN - DUA LİPA
bnm ittifaka ihtiyacım yok çenem 10 kişi gücündedirMilli şefimiz için ajanlık yapıyorum, buradaki şer ittifakının oynadığı büyük oyunu zamanı geldiğinde bozacağız![]()
Duruma göre bakarız, 1 ve 2 puan vereceğim şarkıların çok ama çok kötü olması lazımOlmaz, bugüne kadar hep birbirimize 1 puan vererek karşılığını verdik. Şimdi ben 3 verdim, sıra sende.![]()
İyi hatırlattın, neyse o mesajı kardeşim falan yazmıştı zaten.Sen tarafsızlığını korumak zorudasın sunucusun... Dua elenmeli...
Kahkaha attım.@Yiğitt aşık olduğun çocuk sana abi desin.
Ay ben baskı altında emekli bir adamım, mecbur Musti'ye yaranmaya çalışıp forumdaki varlığımızı, gücümüzü devam ettirmeye çalışacağız.
Haftaya rahat rahat korursun yabancıları, bugün dişini sıkman gerek.İyi hatırlattın, neyse o mesajı kardeşim falan yazmıştı zaten.![]()