eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 6. Hafta Sonuçları

Harika atmamış mıydın @ozmoturk :O

O şarkıya nasıl harika attım diye düşünürken beğeni bile atmamışım, 1 almadığına şükret :A

• Güldürdün
Reactions: denizz19

O şarkıya nasıl harika attım diye düşünürken beğeni bile atmamışım, 1 almadığına şükret :A
Seni kimle karıştırdım acabalar :F

@Yiğitt'in Oyları:

11 PUAN - KIRAÇ (Efsane bir şarkıdır)
10 PUAN - MURAT BOZ (Murat Boz'un ev sevdiğim parçalarından biri, hala açıp dinlerim.)
9 PUAN - MUSTAFA SANDAL
8 PUAN - ŞEBNEM FERAH (Şebnem'e uzun zaman sonra yüksek puan veriyorum, çok iyi şarkısı.)
7 PUAN - BARIŞ MANÇO
6 PUAN - OĞUZHAN KOÇ
5 PUAN - BURAY (Şarkı çok iyi ama biraz geride kaldı, çok güçlü bir hafta olmuş...)
4 PUAN - MABEL MATİZ (Çok riskli bir şarkı seçilmiş, hayal kırıklığı yarattı maalesef.)
3 PUAN - IMAGINE
2 PUAN - KATY PERRY
1 PUAN - DUA LİPA

@Yiğitt'in Oyları:

10 PUAN - MURAT BOZ (Murat Boz'un ev sevdiğim parçalarından biri, hala açıp dinlerim.)
9 PUAN - MUSTAFA SANDAL
8 PUAN - ŞEBNEM FERAH (Şebnem'e uzun zaman sonra yüksek puan veriyorum, çok iyi şarkısı.)
7 PUAN - BARIŞ MANÇO
6 PUAN - OĞUZHAN KOÇ
5 PUAN - BURAY (Şarkı çok iyi ama biraz geride kaldı, çok güçlü bir hafta olmuş...)
4 PUAN - MABEL MATİZ (Çok riskli bir şarkı seçilmiş, hayal kırıklığı yarattı maalesef.)
3 PUAN - IMAGINE
2 PUAN - KATY PERRY
1 PUAN - DUA LİPA
İyi dediği puan da yabancılar arasındaymış galiba :F @Yiğitt

@Yiğitt'in Oyları:

9 PUAN - MUSTAFA SANDAL
7 PUAN - BARIŞ MANÇO
6 PUAN - OĞUZHAN KOÇ
3 PUAN - IMAGINE
2 PUAN - KATY PERRY
1 PUAN - DUA LİPA
Senden yüksek puanlar görmeye alışmıştım. :A Ama dediğin gibi güçlü bir hafta, oy verirken zor oldu. :A Teşekkür ederim yine de :bhr: @Yiğitt

• Beğendim
Reactions: Yiğitt

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy