Ben hesaplamalara başlasam iyi olacak bu iş iyiye gitmiyor@ozmoturk'un Oyları:
12 Yıldız Tilbe
11 Kıraç
10 Şebnem Ferah
9 Buray
8 Dua Lipa
7 Oğuzhan Koç
6 Mabel Matiz
5 Murat Boz
4 Katy Perry
3 Barış Manço
2 Imagine Dragons
1 Mustafa Sandal
Ders çalışmak zorundayım ablacım, ara ara bakarım.
Bence de..Ben hesaplamalara başlasam iyi olacak bu iş iyiye gitmiyor![]()
Beni takmıyorsun
Harika atmamış mıydın @ozmoturk :O
fav10.net
Seni kimle karıştırdım acabalar![]()
eTV - MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 6. Hafta - Oylama Başladı!
Bu hafta kıpır kıpır ve hit olan Deli Divane ile geliyoruz. :Z @Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga...fav10.net
O şarkıya nasıl harika attım diye düşünürken beğeni bile atmamışım, 1 almadığına şükret![]()
Böyle dediğine göre son oylar çok kritik olacakBence de..![]()
Bilmem, belki de öyledir.Böyle dediğine göre son oylar çok kritik olacak![]()
Aaa tamam ozaman cnm hayırlısıyla diğer haftalar bulusucaz tekrarDers çalışmak zorundayım ablacım, ara ara bakarım.![]()
İyi dediği puan da yabancılar arasındaymış galiba@Yiğitt'in Oyları:
11 PUAN - KIRAÇ (Efsane bir şarkıdır)
10 PUAN - MURAT BOZ (Murat Boz'un ev sevdiğim parçalarından biri, hala açıp dinlerim.)
9 PUAN - MUSTAFA SANDAL
8 PUAN - ŞEBNEM FERAH (Şebnem'e uzun zaman sonra yüksek puan veriyorum, çok iyi şarkısı.)
7 PUAN - BARIŞ MANÇO
6 PUAN - OĞUZHAN KOÇ
5 PUAN - BURAY (Şarkı çok iyi ama biraz geride kaldı, çok güçlü bir hafta olmuş...)
4 PUAN - MABEL MATİZ (Çok riskli bir şarkı seçilmiş, hayal kırıklığı yarattı maalesef.)
3 PUAN - IMAGINE
2 PUAN - KATY PERRY
1 PUAN - DUA LİPA
Senden yüksek puanlar görmeye alışmıştım.@Yiğitt'in Oyları:
11 PUAN - KIRAÇ (Efsane bir şarkıdır)
10 PUAN - MURAT BOZ (Murat Boz'un ev sevdiğim parçalarından biri, hala açıp dinlerim.)
9 PUAN - MUSTAFA SANDAL
8 PUAN - ŞEBNEM FERAH (Şebnem'e uzun zaman sonra yüksek puan veriyorum, çok iyi şarkısı.)
7 PUAN - BARIŞ MANÇO
6 PUAN - OĞUZHAN KOÇ
5 PUAN - BURAY (Şarkı çok iyi ama biraz geride kaldı, çok güçlü bir hafta olmuş...)
4 PUAN - MABEL MATİZ (Çok riskli bir şarkı seçilmiş, hayal kırıklığı yarattı maalesef.)
3 PUAN - IMAGINE
2 PUAN - KATY PERRY
1 PUAN - DUA LİPA