Teşekkürler.Gece oylara bakacağım @kerem kolay gelsin.![]()
Teşekkürler.Gece oylara bakacağım @kerem kolay gelsin.![]()
Mekanın sahibi geldi yalnız 2. sırayı görünce üzüldüm, neyse kalıcı değildir orada...1. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 53
Mustafa Sandal 50
Şebnem Ferah 46
Imagine Dragons 45
Kıraç 44
Murat Boz 39
Buray 37
Katy Perry 34
Dua Lipa 33
Barış Manço 32
Mabel Matiz 30
Oğuzhan Koç 21
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
@mesmeso61 İlk haftalar iyiydi aslında tekrar o çileyi çekmez diyorduk ama Oğuzhanı tekrar mesmesonun yarıştırdını sanırım fark ettiler
Off sesli güldüm ya@mesmeso61 İlk haftalar iyiydi aslında tekrar o çileyi çekmez diyorduk ama Oğuzhanı tekrar mesmesonun yarıştırdını sanırım fark ettiler![]()
![]()
@Bully
Efsanelerden tabii kiMustinin bu şarkısını seviyor forum @bazinga @Yiğitt @Bully @xemrexxx @Harunnn60
Sinan gereksizinin tek doğru işidir bu![]()
![]()
![]()
Bu haftakini beğenmedim@serhatt yabancı ittifakı bozuldu mu bu oy ne böyle 😱
Allah cezanı vermesin en iyi 4-5 şarkısından biri nesini beğenmedinBu haftakini beğenmedim![]()
Bu hafta Oğuzhan elenirse kan çıkar@mesmeso61 İlk haftalar iyiydi aslında tekrar o çileyi çekmez diyorduk ama Oğuzhanı tekrar mesmesonun yarıştırdını sanırım fark ettiler![]()
![]()
@Bully
Senin gibiBebeğim harikasın.@serhatt
Keyfimin kahyasımisin beAllah cezanı vermesin en iyi 4-5 şarkısından biri nesini beğenmedin![]()