Ben de son ses dinliyorum çıkış noktaları çok başarılı dizinin basları falan
Ben de son ses dinliyorum çıkış noktaları çok başarılı dizinin basları falan
Herkes böyle diyor farklı şeyler söyleBiz öyle seyler yapmayız şarkıya göre oy veririz![]()
Milli şefimiz için ajanlık yapıyorum, buradaki şer ittifakının oynadığı büyük oyunu zamanı geldiğinde bozacağızkız sen ihanet sen nolur sadık kalsan nolur neye bir faydan var![]()
Sonucta Duanında ne dediğini anlamıyoruz MabelindeHoşt mabel harikafinale yerliler kalacaksa yıldız mabel finali olmalı, yabancılar kalacaksa üçlü final olsun kardeslik budur
![]()
Trabzonlu kardeşinin sesi çıkmıyor @Çiğdem1. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 53
Mustafa Sandal 50
Şebnem Ferah 46
Imagine Dragons 45
Kıraç 44
Murat Boz 39
Buray 37
Katy Perry 34
Dua Lipa 33
Barış Manço 32
Mabel Matiz 30
Oğuzhan Koç 21
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Zevklerin aynı olması değil bu, 'entrika ittifakı'na daha çok benziyor.
Bu puanlardan -15 çıkarıldı mı ona göre forumda zafer turu atacağım1. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 53
Mustafa Sandal 50
Şebnem Ferah 46
Imagine Dragons 45
Kıraç 44
Murat Boz 39
Buray 37
Katy Perry 34
Dua Lipa 33
Barış Manço 32
Mabel Matiz 30
Oğuzhan Koç 21
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Evet ekledim hatta listeme
Yani yemek falan yerken et vsyle homurdanma sesleri gibi geliyor banada eski zaman insanları öyle eliyle homurdanarak yerya : AMabelin ne dediğini ben de pek anlamıyorum sanki burnundan şarkı söylüyormuş gibi geliyor?![]()
Evet şuan neşelendim bayağı.Evet ekledim hatta listeme
37 puandasın 1'lere rağmen gayet iyi![]()
Dua berbat Mabel harikaSonucta Duanında ne dediğini anlamıyoruz MabelindeTürklerden kendine yakın olanı seçmişsin
![]()
: A @Bully @Harunnn60 @Yiğitt
Oğuzhan Koç'un bu şarkıyla eleneceğini tahmin etmiştim, bağırıyor zaten "ben eleneceğim!" diye. 6. haftayı görmesi bile büyük başarı.1. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 53
Mustafa Sandal 50
Şebnem Ferah 46
Imagine Dragons 45
Kıraç 44
Murat Boz 39
Buray 37
Katy Perry 34
Dua Lipa 33
Barış Manço 32
Mabel Matiz 30
Oğuzhan Koç 21
Mustinin bu şarkısını seviyor forum @bazinga @Yiğitt @Bully @xemrexxx @Harunnn601. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 53
Mustafa Sandal 50
Şebnem Ferah 46
Imagine Dragons 45
Kıraç 44
Murat Boz 39
Buray 37
Katy Perry 34
Dua Lipa 33
Barış Manço 32
Mabel Matiz 30
Oğuzhan Koç 21
Bu hafta bir yabancı elenmezse ben de katılırım sana.Evet şuan neşelendim bayağı.İnşallah daha da yükseleceğim.
Yoksa yine önceki sayfalardaki gibi başlarım saldırıya.
![]()