Önemli bir konuda beklemediğiniz bir yalanını yakaladığınız arkadaşınıza tepkiniz ne olur?
Benim arkadaşlarım benim gibi kötü olduğu için birbirimize doğruları hiç söylemiyoruz o yüzden böyle bi şeyin başımıza gelmesi mümkün değil @xBUGRAxÖnemli bir konuda beklemediğiniz bir yalanını yakaladığınız arkadaşınıza tepkiniz ne olur?
Kız snn arkadaşların da snn gibi demek hilkat garibeleri topluluğu musunuz ??Benim arkadaşlarım benim gibi kötü olduğu için birbirimize doğruları hiç söylemiyoruz o yüzden böyle bi şeyin başımıza gelmesi mümkün değil @xBUGRAx
hayır şer birliği topluluğuyuzKız snn arkadaşların da snn gibi demek hilkat garibeleri topluluğu musunuz ??
Bu arkadaşı sen kesin affederdin 25 yaşında fit ve sporcu çünkü ama snn gibi sapık olmadığım için bu tarz şeyler bnm için önemlihayır şer birliği topluluğuyuz
Hayırdır ne oldu, kim üzdü seniEvet cevaplarınızı bekliyorum yarışmadan sonra bu konuya @Çiğdem @serhatt @Bully @mrt-06 @dreamy @turkuazz @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @MEnes @Harunnn60 @kerem @cookies @Dosi @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Gizmen @alperuz @Emre Ozansoy @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx
Hangi arkadaş 😱Bu arkadaşı sen kesin affederdin 25 yaşında fit ve sporcu çünkü ama snn gibi sapık olmadığım için bu tarz şeyler bnm için önemli
Ah ah çok kırıldım kütük dostum beklemediğim yerden geldi darbeHayırdır ne oldu, kim üzdü seni
hoşt o senin zevzekliğin.ss konuya yorum yap bnm konumda konu dışına çıkılmaz bu konuda çok dikkatliyimdir herkesler bilirEmre ilk defa ciddi konu açmış forumda 😱
Bitiririm o arkadaşlığı çok net. Ama neden yalan söylediğini de öğrenirim tabi.hoşt o senin zevzekliğin.ss konuya yorum yap bnm konumda konu dışına çıkılmaz bu konuda çok dikkatliyimdir herkesler bilir
o zaman niye yazıyon ruh hastası
Başımıza taş yağacak.Aynen, ne oldu? @xemrexxx 😱
kız işte açıkladım ya yukarıda ilk mesajda çok detaya girmeye gerek yok .ssAynen, ne oldu? @xemrexxx 😱
konuya ilgi duy diye kabul et o mesajdan sonra konuya ilgin tavan yaptı hatta o arkadaşla görüştür beni sizi barıştırayım dicektino zaman niye yazıyon ruh hastası
Detay vermediysen nasıl yardımcı olacaz.kız işte açıkladım ya yukarıda ilk mesajda çok detaya girmeye gerek yok .ss
kız sen de ciddi ciddi tavsiyede bulundun ilkler konusu resmen 😱Bitiririm o arkadaşlığı çok net. Ama neden yalan söylediğini de öğrenirim tabi.