8 ya da 9.haftada elenmişti.Benimde aklımda yok zaten naptığıdaÇeyreğe yakınmı ne iyi bir yerde elendi diye hatırlıyorum : F
8 ya da 9.haftada elenmişti.Benimde aklımda yok zaten naptığıdaÇeyreğe yakınmı ne iyi bir yerde elendi diye hatırlıyorum : F
Beğenmezsin anlarım. Biz şakasına yabancılar gitsin diyoruz. Ama ben farkındaysan isim vermiyorum. Bence senin de böyle yapman gerekirdi ama kendi tercihin.
Eski konularda Şebnem Ferah’ı çok sevdiğini belirtmişsin ama hala karşılığını bulamadık.hayatım şarkılar berbat olunca ister isteemz bende oluyorum![]()
shout up!Kız o neyi doğru yapıyor ki![]()
Aaa doğru daha 1 tık hafif dengeli sezonlardı şimdi all star modundaO zamanlar bu kadar iddialı rakipler yoktu ki@ozgur2113
zııkkım yeYinemi yeniiyorsunuz@MasacRE
Sunarkan 2.5 saat birşeyle ilgilenemiyorsun şimdi dondurma yiyorum![]()
![]()
Recap haftalarını ben sonuc haftalarını @Harunnn60 açsın
![]()
![]()
@sokak sanati @xemrexxx @kerem @serhatt @dreamy
İyiyim bebeğim, bi tane öpücük ile daha iyi olacak gibiyim.İdare eder canımsen
![]()
Acaba @Tolstoyevski yarışmanın son 5 etabını kafası karışıp ilk 5 etaplamı karıştırdı@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
2. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 130
Barış Manço 125
Mabel Matiz 106
Kıraç 103
Mustafa Sandal 92
Şebnem Ferah 91
Murat Boz 91
Katy Perry 68
Buray 68
Tuğba Yurt 67
Imagine Dragons 66
Dua Lipa 54
Oğuzhan Koç 52
Senin içn geldimHoççağalın ğidiyom ben![]()
Bu görselleri nereden buluyorsun ya.
Bakacak adam kalmadıBelliydi yenileneceğiniz, epey kötüsünüzBence de gitmeyin bir daha, hem o kadar yoruluyorsunuz hem de yeniliyorsunuz değmez
![]()