Eeee o zaman niye laf ediyon, değişim olmayacak aynı rutinde devam
Eeee o zaman niye laf ediyon, değişim olmayacak aynı rutinde devam
Yürüyen kalitenin oyları geldi.@Yiğitt'in Oyları:
12 PUAN - MURAT BOZ
11 PUAN - BARIŞ MANÇO
10 PUAN - MUSTAFA SANDAL
9 PUAN - MABEL MATİZ
8 PUAN - OĞUZHAN KOÇ
7 PUAN - BURAY
6 PUAN - KIRAÇ
5 PUAN - TUĞBA YURT
4 PUAN - ŞEBNEM FERAH
3 PUAN - KATY
2 PUAN - DUA LİPA
1 PUAN - IMAGINE
11 puan verdim diye bana söyleniyorsun şimdi senin hakkın ne.@Yiğitt'in Oyları:
12 PUAN - MURAT BOZ
11 PUAN - BARIŞ MANÇO
10 PUAN - MUSTAFA SANDAL
9 PUAN - MABEL MATİZ
8 PUAN - OĞUZHAN KOÇ
7 PUAN - BURAY
6 PUAN - KIRAÇ
5 PUAN - TUĞBA YURT
4 PUAN - ŞEBNEM FERAH
3 PUAN - KATY
2 PUAN - DUA LİPA
1 PUAN - IMAGINE
Mezarına dön
Alınmadın inş.Bakın arkadaşlar bir şarkıyı bilmiyorsanız o şarkı kötü değildir. Hep popülerlere yüksek verilecek diye bir şey yok. Kendi yarışmacım diye demiyorum ama haftanın en kaliteli şarkılarından biri.
Ay sen halini görmüyor musun, 7 puanı öpüp başına koyman lazım.
Senimi eliyorlar yoksa daha Buray sova baslayamadı bile 😱 😱 😱Bakın arkadaşlar bir şarkıyı bilmiyorsanız o şarkı kötü değildir. Hep popülerlere yüksek verilecek diye bir şey yok. Kendi yarışmacım diye demiyorum ama haftanın en kaliteli şarkılarından biri.
Hadi öpüşelim.Karşılığı gelecek demiştim...
@Yiğitt'in Oyları:
12 PUAN - MURAT BOZ
11 PUAN - BARIŞ MANÇO
10 PUAN - MUSTAFA SANDAL
9 PUAN - MABEL MATİZ
8 PUAN - OĞUZHAN KOÇ
7 PUAN - BURAY
6 PUAN - KIRAÇ
5 PUAN - TUĞBA YURT
4 PUAN - ŞEBNEM FERAH
3 PUAN - KATY
2 PUAN - DUA LİPA
1 PUAN - IMAGINE
İşte o yüzden fena değil dedim, çaktırma fenalardayım.Ay sen halini görmüyor musun, 7 puanı öpüp başına koyman lazım.![]()
Kız hep düşük geliyor yeminle düşüp bayılacam.Senimi eliyorlar yoksa daha Buray sova baslayamadı bile 😱 😱 😱
İsteyen zevkine göre istediği puanı verebilir, algıyı yık diyerek şu an sen algı operasyonu yapmaya çalışıyorsun. Kışkırtmadan şuranın tadını çıkarmanı tavsiye ederim, ayıp ediyorsun.Buray'la Oğuzhan arasında geçmesi gerekiyor elemenin ama yabancı oldukları için Dua ve Imagine'de tehlikede şu algınızı yıksanız keşke, yarışmanın ismi bile ingilizce.![]()
Aaa laf etmeden sohbet edemiyoruzkı cnm : F Emekli olunca bunayıp hafızan sıfırlandı sanırım birazdan sen mahmut emminin kızı hacermisin diyede sorarsınEeee o zaman niye laf ediyon, değişim olmayacak aynı rutinde devam![]()