saçmalama be cumartesi iyi işteMs sonuclarını pazar açıklayın @Harunnn60 hem pazartesi tahmini bir süreye göre konuyu yine size paslayabilirim pazar açıklayın@serhatt @xemrexxx @sokak sanati
saçmalama be cumartesi iyi işteMs sonuclarını pazar açıklayın @Harunnn60 hem pazartesi tahmini bir süreye göre konuyu yine size paslayabilirim pazar açıklayın@serhatt @xemrexxx @sokak sanati
Ben beddua etmiştim ama bu kadar çabuk tutacağını hiç düşünmemiştim 😱Ben geçen hafta erteledimde daha başım dertten kurtulmuyor acaba beddualarımı tuttu nedir![]()
![]()
@Bully @xemrexxx @Harunnn60 @serhatt
Ben de itiraf yollamak istiyorum nereye başvuruyoruzİTİRAFLAR GELECEK HAFTAYA ERTELENDİ.
Özelden.Ben de itiraf yollamak istiyorum nereye başvuruyoruz![]()
![]()
Derslerin yoğundu cnm @Ahmed elenince buraya dönmüş doğru benceDUYURU!
Programı 83.bölümden itibaren @Ahmed sunacak, bana hafta boyunca gönderilen itirafları anonim olarak Ahmed'e gönderdim. Bundan sonra da itiraf göndermek isterseniz Ahmed'e özelden yazmanız gerekiyor. Yeni bölüm yarın olacak...
@DarkLegenD @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @sokak sanati @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @pompy @bazinga @Polat Şaşmaz @Forumdash @Bully
Ay hemen ardıyca oldu ama 1 hafta önceden verilmiş karardı.
@mrt-06 bana iletti bende şutladımAy hemen ardıyca oldu ama 1 hafta önceden verilmiş karardı.
Yine abla kardeş gideriz.![]()
İtiraf Ediyoruz da yeni dönem başlıyor, forum yine entrika kazanına döner.
Birde admin olarak bu programa devam etmem doğru olmazdı.
Birde admin olarak bu programa devam etmem doğru olmazdı.![]()
Çok olaysızdı zaten forum olay lazım evet bu sakinlik fazlaİtiraf Ediyoruz da yeni dönem başlıyor, forum yine entrika kazanına döner.![]()
@Ahmed hayırlı olsun, muhteşem bi haber bu.DUYURU!
Programı 83.bölümden itibaren @Ahmed sunacak, bana hafta boyunca gönderilen itirafları anonim olarak Ahmed'e gönderdim. Bundan sonra da itiraf göndermek isterseniz Ahmed'e özelden yazmanız gerekiyor. Yeni bölüm yarın olacak...
@DarkLegenD @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @sokak sanati @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @pompy @bazinga @Polat Şaşmaz @Forumdash @Bully