Cuma gününün reyting sonuçları belli oldu!
İşte reyting sonuçları:
Kaynak : Medyaradar
İşte reyting sonuçları:
Aynen ya Ecem Erkek inanılmaz heyacanlı idi ilk defadır pek güldürmedi beni. Genel olarak herkes öyleydi.Güldür Güldür dün açık hava sahnesi bölümünden dolayı tam isteneni veremedi. Kendi tiyatrolarına geçince daha iyi bölümler gelir bence. Ama yinede çok başarılı sonuçlar. Ecem Erkek, Aylin Kontante ve Çağlar Çorumlu olduğu sürece bu sezon kolay kolay sırtı yere gelmez. Önümüzdeki zamanlarda İrem Sak süprizi bekliyorum. Hazır dizisi de bitiyorken teklif götürülür bence. Özge Borak'tan umudu kestim zaten. Dönmeyecek belli.
Aslında yinede güldürdü ama BKM salonundaki gibi sesler vs tam anlaşılmadı. Azizliğine geldiler mikrafonların. Düzeltip durdular.Aynen ya Ecem Erkek inanılmaz heyacanlı idi ilk defadır pek güldürmedi beni. Genel olarak herkes öyleydi.
TV8'in sitesinde HYS 5-6-6 görünüyor, Total ve ABC sonuçlarında hata var gibiCuma gününün reyting sonuçları belli oldu!
İşte reyting sonuçları:
TOTAL ve ABC1 aynı sonuçları yayınlamışlar. Bende farkettimTV8'in sitesinde HYS 5-6-6 görünüyor, Total ve ABC sonuçlarında hata var gibi
Özge Borak dönmesin zaten dopdonuk bir kadın. Komediye yakışmıyor. Kuaför programını bile sunamadı sunucuyu değiştirdiler.Güldür Güldür dün açık hava sahnesi bölümünden dolayı tam isteneni veremedi. Kendi tiyatrolarına geçince daha iyi bölümler gelir bence. Ama yinede çok başarılı sonuçlar. Ecem Erkek, Aylin Kontante ve Çağlar Çorumlu olduğu sürece bu sezon kolay kolay sırtı yere gelmez. Önümüzdeki zamanlarda İrem Sak süprizi bekliyorum. Hazır dizisi de bitiyorken teklif götürülür bence. Özge Borak'tan umudu kestim zaten. Dönmeyecek belli.
Aylin komserden indirimi alırdım ben @Aserat güney kıbrısa gidip her şeyini kaybetmesi bunda indirime giderdiGüldür Güldür'ün 6 reyting almasından belli oluyor ne kadar büyük bir boşluk olduğu. Senaryosu iyi çıkarsa Sevgili Geçmiş'in şansı çok yüksek.
Hercai Total'de 8'in altına düşmüş. ATV erimeye devam.
Ben bayağı seviyorum nedense Özge Borak'ı. Şevket Hoca vs gibi skeçlerde çok iyi oynuyor.Özge Borak dönmesin zaten dopdonuk bir kadın. Komediye yakışmıyor. Kuaför programını bile sunamadı sunucuyu değiştirdiler.
Güldür Güldür tebrikler...