4 Ekim 2019 Cuma Reyting Sonuçları

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Cuma gününün reyting sonuçları belli oldu!

İşte reyting sonuçları:

screenshot-2-6HmP.png

Kaynak : Medyaradar

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Hercai her geçen hafta düşüyor.

Güldür Güldür Show özellikle ABC'de 6,30 alarak çok iyi gitmiş.

Kayhan kötü gitmiş.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Jonsnow
Güldür Güldür dün açık hava sahnesi bölümünden dolayı tam isteneni veremedi. Kendi tiyatrolarına geçince daha iyi bölümler gelir bence. Ama yinede çok başarılı sonuçlar. Ecem Erkek, Aylin Kontante ve Çağlar Çorumlu olduğu sürece bu sezon kolay kolay sırtı yere gelmez. Önümüzdeki zamanlarda İrem Sak süprizi bekliyorum. Hazır dizisi de bitiyorken teklif götürülür bence. Özge Borak'tan umudu kestim zaten. Dönmeyecek belli.

• Beğendim
Reactions: Ahmed
Güldür Güldür baya muhteşem başlamış. :bhr:
Amma normal tiyatroya geçmeleri lazım. Harbiyede ses kalitesi iyi değildi ve oyuncular çok kasıyordu.

Sevgili Geçmiş gelince Hercai daha da düşer.

• Beğendim
Reactions: Nikos litas
Güldür Güldür dün açık hava sahnesi bölümünden dolayı tam isteneni veremedi. Kendi tiyatrolarına geçince daha iyi bölümler gelir bence. Ama yinede çok başarılı sonuçlar. Ecem Erkek, Aylin Kontante ve Çağlar Çorumlu olduğu sürece bu sezon kolay kolay sırtı yere gelmez. Önümüzdeki zamanlarda İrem Sak süprizi bekliyorum. Hazır dizisi de bitiyorken teklif götürülür bence. Özge Borak'tan umudu kestim zaten. Dönmeyecek belli.
Aynen ya Ecem Erkek inanılmaz heyacanlı idi ilk defadır pek güldürmedi beni. Genel olarak herkes öyleydi. :D

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Özge Borak dönmesin zaten dopdonuk bir kadın. Komediye yakışmıyor. Kuaför programını bile sunamadı sunucuyu değiştirdiler.
Güldür Güldür tebrikler...

Güldür Güldür'ün 6 reyting almasından belli oluyor ne kadar büyük bir boşluk olduğu. Senaryosu iyi çıkarsa Sevgili Geçmiş'in şansı çok yüksek.

Hercai Total'de 8'in altına düşmüş. :Z ATV erimeye devam. :A

Güldür Güldür'ün 6 reyting almasından belli oluyor ne kadar büyük bir boşluk olduğu. Senaryosu iyi çıkarsa Sevgili Geçmiş'in şansı çok yüksek.

Hercai Total'de 8'in altına düşmüş. :Z ATV erimeye devam. :A
Aylin komserden indirimi alırdım ben @Aserat güney kıbrısa gidip her şeyini kaybetmesi bunda indirime giderdi

Acun ne yayınlasa kötü gidiyor uğursuz :A

Her Yerde Sen 4'ün altına düşmediği sürece FOX dokunmamalı gayet iyi iş çıkarıyor

GGS çok iyi başlamış, Show TV 4 gününü kurtardı helal olsun.

• Beğendim
Reactions: denizz19
7 sezondur ilgiyle izleniyor Güldür Güldür Show, büyük tebrikler...

'Hercai' düşüşe başladı, diğer yandan 'Arka Sokaklar' da düşüşünü sürdürüyor. Cuma liderliği yıkılacak sanırım, 'İstanbullu Gelin' izleyicisi de ortada yok henüz. 'Sevgili Geçmiş' izleyiciyi toparlayabilir.

'Güldür Güldür Show' güzel başlamış, AB grubunun zirvesini alabilir yakında.