Canım öyle istedi...Lafının arkasından sadece 1 dakika durmuşsun
Canım öyle istedi...Lafının arkasından sadece 1 dakika durmuşsun
Sıva da benim işim boş da. Bunları ne seviyede yaptığımı iyi bilirsin...
KESİNLİKLE KATILIYORUM... AKSİ İDDİA EDİLEMEZ...O seviyeye ancak yaklaşılabilir, asla erişilemez. Bu konuda sana katılmamak ve hak vermemek elde değil.
Aşağıdakine en güzel sen vuruyorsun.
Ekli dosyayı görüntüle 72238
O canının dengeleri şaşmış 1 dakika çok kısa bir süreCanım öyle istedi...
Evet biraz öyle olmuş gibi, şimdi bir daha düşündüm de komikmiş gerçekten...O canının dengeleri şaşmış 1 dakika çok kısa bir süre
KESTİM GELDİ Mİ...
KESTİM GELDİ Mİ...
Aman sizin altı üstü vereceğiniz hediye bu zaten
Ekli dosyayı görüntüle 71307
Benim mesaja baktımda ayni foto değilmiş ama aynı mala (ismi maladır umarım )O seviyeye ancak yaklaşılabilir, asla erişilemez. Bu konuda sana katılmamak ve hak vermemek elde değil.
Aşağıdakine en güzel sen vuruyorsun.
Ekli dosyayı görüntüle 72238
Gelir gelir biliriz geldiğini...Ekmek gibi kesmişsin, gelmez mi...
Sıvama ve kaliteden sonra komiklik(gariplik yani) o da sizin işiniz Menes beyEvet biraz öyle olmuş gibi, şimdi bir daha düşündüm de komikmiş gerçekten...
Ona da kesinlikle katılıyorum...Sıvama ve kaliteden sonra komiklik(gariplik yani) o da sizin işiniz Menes bey
En iyisi çok negatif tabirlerle geleyim bundan sonra ama garipsinya, onada katıliyorum dersin pes edeyim benOna da kesinlikle katılıyorum...
Hahahahaha diyebilirim hiç belli olmaz. Pes etmen şaşırtır beni...En iyisi çok negatif tabirlerle geleyim bundan sonra ama garipsinya, onada katıliyorum dersin pes edeyim ben
Sadece çok fazla durumlarla uğraşiyorum, bugünde en yoğun gün oldu, beyin yorgun, ondan hemen pes etmek geldi aklima yoksa evet pes etme pek benlik değilHahahahaha diyebilirim hiç belli olmaz. Pes etmen şaşırtır beni...
Anladım yoğunluk ve çok fazla şeyin olması anlaşılabilir. Yoksa kesinlikle senlik olmadığını biliyorum.Sadece çok fazla durumlarla uğraşiyorum, bugünde en yoğun gün oldu, beyin yorgun, ondan hemen pes etmek geldi aklima yoksa evet pes etme pek benlik değil