eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 5.Hafta (Oylama Başladı! Cumartesi 21:00)

Ekli dosyayı görüntüle 72168

Final Puanları Alanlar
Barış Manço 8
Şebnem Ferah 4
Oğuzhan Koç 4
Kıraç 3
Nil 3
Yıldız Tilbe 2
Mabel 2
Mustafa Sandal 1

-Kurallar-
17 yarışmacımız var yarışma 15 hafta sürüp 15 şarkı gerekecek , bu sezon 12.hafta 2 eleme yapılacak , böylece çeyrek finale yine 1 kişi fazla olarak 5 kişi katılabilecek.

Recap Süreleri ilk 5 hafta 60 saniye olacak şarkıyı tamamlamak için 7-8 saniye fazladan olabilir 6.haftayla birlikte 90 saniye süreye çıkacak

Şarkı gönderme ve oy yollama süreleri ilk 5 hafta, 2 şer gün olacak, 6.haftayla birlikte ise şarkı gönderme süresi 1 güne düşecek

Şarkıyı geç gönderenler -5 oy yollamayan yarışmacılar -15 ceza puanı alacaklar

Şarkılar recap süreleri özelden Çiğdeme atılacak.

Elenen Yarışmacılar
1.Hafta
3Qkj1I.gif

2.Hafta
giphy.gif

3.Hafta
giphy.gif

4.hafta

Nil Karaibrahimgil xBUGRAx.gif

-Yarışmacılar-

sincap.png

bazinga Mustafa Sandal.gif

G1BsHU.gif

dqJW4l.gif

F4jmlW.gif

giphy.gif

OJGtjn.gif

RfHU4O.gif

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

-Juriler-
@Bully
@Aserat
@GunesinOglu
@MEnes
@MasacRE-
@vadikızı
@YıldırıM
@cookies
@DarkLegenD
@HachiKo
@tolgab
@Maskeli Fedai
@offensive
@soo
@alperuz
@Billy Kane
@S.G.A.T.
@ozmoturk

-Juri Başkanları-
Milli Şef @sokak sanati
images-5-jpeg.71032

Korişimiz @xemrexxx
giphy-7.gif

Pehh başkanı @Harunnn60
Pehh harun.png

Alamancı @kerem
zvZVKp.gif

Güllü @serhatt
s-ee9842a5b6bdfc4d52fef33a542ca62e7637a62f.gif
Şer odakları tarafından yarışmamızın demirbaşı @Çiğdem'e hain bir darbe girişimi yapılmış, bu yüzden yabancı takımı olarak tüm sevenlerimizi yüksek puanlamaya davet ediyoruz :A :A @MayısKralı @Ahmed

''Seni seven kalbim sana deli oluyor anlasana...''

Yıldız Tilbe'nin efsane şarkısı ''Çabuk Olalım Aşkım'' ile bu hafta sizlerleyiz, final puanınıza talibiz. Bu haftaki şarkımı geçtiğimiz hafta elenen @xBUGRAx canıma armağan ediyorum. Tüm arkadaşlara başarılar. :bhr:

Yıldız Tilbe'nin efsane şarkısı ''Çabuk Olalım Aşkım'' ile bu hafta sizlerleyiz, final puanınıza talibiz. Bu haftaki şarkımı geçtiğimiz hafta elenen @xBUGRAx canıma armağan ediyorum. Tüm arkadaşlara başarılar. :bhr:

Hayret sonunda iyi bir şarkı geldi senden :A

• Harika
Reactions: Yiğitt

İşte bu, nihayet. :Z Yıldız'ın ne kadar kötü şarkısı varsa onu kullandın şu ana kadar. :A

Yıldız'ın 2003 yılında çıkardığı "Yürü Anca Gidersin" çok özeldir benim için. Cd'si vardı bizde, ailemle arabada dinlerdik hep :A

"Çabuk Olalım Aşkım" da en iyi slowlarından biridir. Bence finallik şarkıdır hatta, erken kullandığını düşünüyorum :A Listende daha önce kullanılması gereken şarkılar var sanki :D

Yıldız'ın 2003 yılında çıkardığı "Yürü Anca Gidersin" çok özeldir benim için. Cd'si vardı bizde, ailemle arabada dinlerdik hep :A

"Çabuk Olalım Aşkım" da en iyi slowlarından biridir. Bence finallik şarkıdır hatta, erken kullandığını düşünüyorum :A Listende daha önce kullanılması gereken şarkılar var sanki :D
O kadar da iyi sayılmaz, yani ağır bir şarkı. :A Buna da düşük verirsin sen...

• İlginç
Reactions: Bully
Efsane, bende yeri çok ayrı. Geçen hafta aldığın final puanından sonra vitesi düşürmek istememişsin :A

• Harika
Reactions: bazinga
O kadar da iyi sayılmaz, yani ağır bir şarkı. :A Buna da düşük verirsin sen...
Senin zevkin senin kararın sonunda canım :A Zevkler ve renkler tartışılmaz :A

Yıldız'ın bilindik hareketli ve slowlarına bayılırım :A Bu şarkısına düşük vermem söz konusu bile olamaz. :bhr:

• İlginç
Reactions: Yiğitt