Sen cümleyi anlamak istediğin gibi anladın neyseAferin evlat. Sebo'nun finali garanti gibi![]()
Sen cümleyi anlamak istediğin gibi anladın neyse![]()
Şer odakları tarafından yarışmamızın demirbaşı @Çiğdem'e hain bir darbe girişimi yapılmış, bu yüzden yabancı takımı olarak tüm sevenlerimizi yüksek puanlamaya davet ediyoruzEkli dosyayı görüntüle 72168
Final Puanları Alanlar
Barış Manço 8
Şebnem Ferah 4
Oğuzhan Koç 4
Kıraç 3
Nil 3
Yıldız Tilbe 2
Mabel 2
Mustafa Sandal 1
-Kurallar-
17 yarışmacımız var yarışma 15 hafta sürüp 15 şarkı gerekecek , bu sezon 12.hafta 2 eleme yapılacak , böylece çeyrek finale yine 1 kişi fazla olarak 5 kişi katılabilecek.
Recap Süreleri ilk 5 hafta 60 saniye olacak şarkıyı tamamlamak için 7-8 saniye fazladan olabilir 6.haftayla birlikte 90 saniye süreye çıkacak
Şarkı gönderme ve oy yollama süreleri ilk 5 hafta, 2 şer gün olacak, 6.haftayla birlikte ise şarkı gönderme süresi 1 güne düşecek
Şarkıyı geç gönderenler -5 oy yollamayan yarışmacılar -15 ceza puanı alacaklar
Şarkılar recap süreleri özelden Çiğdeme atılacak.
Elenen Yarışmacılar
1.Hafta
![]()
2.Hafta
![]()
3.Hafta
![]()
4.hafta
![]()
-Yarışmacılar-
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Juriler-
@Bully
@Aserat
@GunesinOglu
@MEnes
@MasacRE-
@vadikızı
@YıldırıM
@cookies
@DarkLegenD
@HachiKo
@tolgab
@Maskeli Fedai
@offensive
@soo
@alperuz
@Billy Kane
@S.G.A.T.
@ozmoturk
-Juri Başkanları-
Milli Şef @sokak sanati
![]()
Korişimiz @xemrexxx
![]()
Pehh başkanı @Harunnn60
![]()
Alamancı @kerem
![]()
Güllü @serhatt
![]()
Hayret sonunda iyi bir şarkı geldi senden''Seni seven kalbim sana deli oluyor anlasana...''
Yıldız Tilbe'nin efsane şarkısı ''Çabuk Olalım Aşkım'' ile bu hafta sizlerleyiz, final puanınıza talibiz. Bu haftaki şarkımı geçtiğimiz hafta elenen @xBUGRAx canıma armağan ediyorum. Tüm arkadaşlara başarılar.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
İsabet olmuşYoğun istek üzerine şarkımı kaldırdım.![]()
Sonunda beğendin demek, thank you canım.Hayret sonunda iyi bir şarkı geldi senden![]()
İşte bu, nihayet.''Seni seven kalbim sana deli oluyor anlasana...''
Yıldız Tilbe'nin efsane şarkısı ''Çabuk Olalım Aşkım'' ile bu hafta sizlerleyiz, final puanınıza talibiz. Bu haftaki şarkımı geçtiğimiz hafta elenen @xBUGRAx canıma armağan ediyorum. Tüm arkadaşlara başarılar.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Beğendim evet, bunları bekliyoruz işte Yıldız'danSonunda beğendin demek, thank you canım.![]()
Bundan sonra hepsi muhteşemBeğendim evet, bunları bekliyoruz işte Yıldız'dan![]()
Yıldız'ın 2003 yılında çıkardığı "Yürü Anca Gidersin" çok özeldir benim için. Cd'si vardı bizde, ailemle arabada dinlerdik hep''Seni seven kalbim sana deli oluyor anlasana...''
O kadar da iyi sayılmaz, yani ağır bir şarkı.Yıldız'ın 2003 yılında çıkardığı "Yürü Anca Gidersin" çok özeldir benim için. Cd'si vardı bizde, ailemle arabada dinlerdik hep
"Çabuk Olalım Aşkım" da en iyi slowlarından biridir. Bence finallik şarkıdır hatta, erken kullandığını düşünüyorumListende daha önce kullanılması gereken şarkılar var sanki
![]()
Efsane, bende yeri çok ayrı. Geçen hafta aldığın final puanından sonra vitesi düşürmek istememişsinBu haftaki şarkımız Mustafa Sandal'ın yıllandıkça güzelleşen efsane şarkısı, benim de kişisel olarak en sevdiğim şarkısı olan: "Jest Oldu"
Desteklerinizi bekliyoruz.
00.10 - 01.10
Senin zevkin senin kararın sonunda canımO kadar da iyi sayılmaz, yani ağır bir şarkı.Buna da düşük verirsin sen...
Hayret... Genelde son 5'e koyuyorsun da Yıldız'ı...Senin zevkin senin kararın sonunda canımZevkler ve renkler tartışılmaz
Yıldız'ın bilindik hareketli ve slowlarına bayılırımBu şarkısına düşük vermem söz konusu bile olamaz.
![]()