İzliyor musun hala ablam.Formatı sevdim kazananın gitmeside ayrıca güzel olmuş![]()
İzliyor musun hala ablam.Formatı sevdim kazananın gitmeside ayrıca güzel olmuş![]()
İzliyor musun hala ablam.![]()
Orada hepsi değişti demiYok ya bu ara izleyemedim Gelinim mutfaktaya takıldım gidiyorum![]()
Orada hepsi değişti demi![]()
Yarın evdeyim ablam bakmaya çalışırım.Hatice çekildi tek Elif kaldı Kıymet ve Dilek diye iki gelin geldi ikiside birbirinden fena hele Dilek bir sesi Gülcandan beter izlemen lazım atacan![]()
Yarın evdeyim ablam bakmaya çalışırım.![]()
Yarın seni etiketlerim izlersem.Tamam Dilek dediğim kapalı ve gözlüklü sesinden anlarsın ablam demişti dersin hemen
İzledim demin biraz, o nasıl ağzı var öyle ablam koca koca açıyor bağırırken.Tamam Dilek dediğim kapalı ve gözlüklü sesinden anlarsın ablam demişti dersin hemen
İzledim demin biraz, o nasıl ağzı var öyle ablam koca koca açıyor bağırırken.![]()
Çok fena valla bu yeni gelenlerin hepsi cazgır. Hele bir kapalı kız var o da fena.![]()
Yeminle kulak bırakmıyor insanda kısıyorum ben sesini dün evde değildim izleyemedim ama sesi öyle valla
Çok fena valla bu yeni gelenlerin hepsi cazgır. Hele bir kapalı kız var o da fena.![]()
Heee ben öbüründen bahsediyorsun sanmıştım.İşte Dilek dediğim o hemde ne fena yaa
Heee ben öbüründen bahsediyorsun sanmıştım.![]()
Ablam valla ben izlemiyorum uzun zamandır düşük reytingleri sinirimi bozdu.Ama bakarım şimdi.
![]()
Gördüm şimdi tövbe yarabbim.aç bi pembe gömlekli gelin allahım ağır abi konuşuyor
Gördüm şimdi tövbe yarabbim.Saygı duyacağız ne yapalım.
![]()
Altındaki şalvar da çok iyi değil mi ablam.@vadikızı