Böyle giderse dizi 5. sezonu falan da görür. Korktuğum başıma geliyor sanki.
Böyle giderse dizi 5. sezonu falan da görür. Korktuğum başıma geliyor sanki.
Sezon başlamadan 5 dediler Yamaç bulmuş bırakmazBöyle giderse sizi 5. sezonu falan da görür. Korktuğum başuma geliyor sanki.
RAMORambo diyip beni gaza getiriyorsun ama Ramumu ne diyorlardı @serhatt @sokak sanati @xemrexxx falan ecünnü dizisi olucak diye
İsmini Rambo yapın gerçektede @mrt-06
İsmini Rambo yapın gerçektede @mrt-06
Şu hindi kafalı kadın @xemrexxx yeni ecünnü komutanı olucaktı ama çabuk kurtulduk
Niye izliyorsun o zaman?Sezon başlamadan 5 dediler Yamaç bulmuş bırakmaz
yine döner ekranlara ve olur çatlaŞu hindi kafalı kadın @xemrexxx yeni ecünnü komutanı olucaktı ama çabuk kurtulduk
Seviyorum hele bu sezon Sen yetişdin değilmi : ANiye izliyorsun o zaman?
10 reyting alan Çukur ve 6 reyting alan Yasak Elma dizilerini tebrik ederim. @serhatt
senin ihanetine rağmen her hafta artarak ilerliyoruz10 reyting alan Çukur ve 6 reyting alan Yasak Elma dizilerini tebrik ederim. @serhatt
Ben bırakınca yükselmişsiniz işte ne güzelsenin ihanetine rağmen her hafta artarak ilerliyoruz
Hafta içinin nispeten en kolay günü çarşamba. Pazartesi ve salı dolu olduğuna göre gününde kalması daha doğru çünkü çarşamba 2 alıyorsa diğer günlerde hiç yükselemez.Bence Kuzgun başka günde denenmeli. Kurtulacağını sanmıyorum ama bir umut. Bu şekilde daha da kan kaybedecek çünkü. Kadroya yazık edecekler.
uğursuzBen bırakınca yükselmişsiniz işte ne güzel
Boğazında kalsın o elma