Sana onlardan önce etmiştimya cnm oyüzdenBaşkanlara teşekkür edip bana teşekkür etmemen...
Aktiflik önemli @Ahmed bu gidişle @batuhankaralar dan önce elenecekKaty'ye destek ver @kerem![]()
Emeklerine sağlık mesajıma bir cevap olarak algıladım onu benSana onlardan önce etmiştimya cnm oyüzden![]()
![]()
![]()
Batuş yabancılar arasında en beğendiğim şuna kadar, şarkıları hiç fena değildi.@batuhankaralar Çokta yanlıs hareket etmiyor yabancılar elense sıra ona gelecekTürkleri indirme düşüncesi bence mantıklı
![]()
![]()
@Yiğitt @Bully
Eskiden dediğiniz bi 2 sezon falan, ondan öncesinde yoksunuzqrezma gittikden sonra yenemiyorlar eskiden yurt içi yurt dısı herkesi yeniorlar her yıl şampiyon oluyorduk![]()
![]()
@MasacRE
Orda ettimden farklı kişileri ettimEmeklerine sağlık mesajıma bir cevap olarak algıladım onu benHadi kabul edelim bari
![]()
@batuhankaralar Yakında paylaştımız videodakı sahneyi çeker stüdyomuzun merdivenlerindeBatuş yabancılar arasında en beğendiğim şuna kadar, şarkıları hiç fena değildi.Şımartmayalım tabii
Bakalım bu taktiğiyle ne kadar ilerleyebilecek![]()
Bir ara her yıl şampiyon oluyorduk işte sadece BeşiktaşEskiden dediğiniz bi 2 sezon falan, ondan öncesinde yoksunuzQuaresma ile birkaç sene başarı gördünüz, şimdi eski kötü günlere dönüş zamanı
![]()
Uğraş bize neOrda ettimden farklı kişileri ettim@Harunnn60 la çok takılma bence pehleyen kardeşlerle uğraşamayız birde kütük kardeşlerden sonra
![]()
![]()
![]()
@Maskeli Fedai @mrt-06 Şiir yazacak diye oy verdi ama yine kullanıldı sanırımTrolleri severim.@Maskeli Fedai
Duman elenirdi yine diye tahmin ediyorum
Yok çok şükür oy atlamadık henüz 2 sonuclardır ahmedi sağlam olsun diye onuda fırlattıkDuman elenirdi yine diye tahmin ediyorum
Bir de offensive oy vermedi mi göremedim sonuçlarda![]()
Geçen sene de Sia ve Ariana haksız yere çok erken elenmişti. Biz olmasak yabancıları yerdi diğerleri. Şarkıcınızın arkasında durun.
Geçen sene de Sia ve Ariana haksız yere çok erken elenmişti. Biz olmasak yabancıları yerdi diğerleri. Şarkıcınızın arkasında durun.@Ahmed @Harunnn60 @MayısKralı @batuhankaralar
Dedikodusu yapılmayacak insan mısın sen? Öve öve bitiremiyoruz seni.Çocukluk zamanlarım.Aa, dedikodum yapılıyor. 😱 Umarım övüyorsundur.
Sana ciddi söylüyorum, iyi kulaklarım vardır benim.![]()