DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,135
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Sen de canımı sıkmaya başladın.Hadi sinirini bozma yat![]()
Sen de canımı sıkmaya başladın.Hadi sinirini bozma yat![]()
Senle tartışılmıyor ki hemen ben iyi değilim bana dokunmayın diyorsunSen de canımı sıkmaya başladın.![]()
Yanlışlıkla şampiyon olmak.Yanlışlıkla şampiyon olmuş adamsın, senin fikirlerinin ve düşüncelerinin bir önemi yok.Sanat düşmanısın, Oğuzhan Koç düşmanısın, kabul et.
![]()
@sokak sanati senin sanatından etkilendi mi acabaYanlışlıkla şampiyon olmak.Bu nasıl bir cümle.
Ben her daim sanatçıyım, forum sanatımı gördü ve beni şampiypn yaptı. Senin gibi ilk hafta elenen zevksizler de hakettiği aldı.![]()
Sen git Katy Perry'nin menajerliğini üstlen.
Valla doktor tedavi için sana burayı öneriyor benceSen git Katy Perry'nin menajerliğini üstlen.Finallik kadın hayatının en zor dönemlerinden geçiyor @Ahmedyüzünden.
(laf sallamadığım adam kalmadı forumda)
Diskalifiyeyi falan geç de ben nasıl halâ jüri başkan yardımcısı olamadım, onu düşünüyorum.@DarkLegenD 'i MS jüriliğinden diskalifiye etmeli.![]()
Rachel de bir gün özentim olmasa şaşardım zaten.
Doktordan çıkıp buraya geliyorum ama o da ne! Katy Perry elenmek için çaba sarfediyor.Valla doktor tedavi için sana burayı öneriyor benceben daha iyi anladım stresini buraya boşaltıyprusn
![]()
2014 de ki halini özlüyor musunDoktordan çıkıp buraya geliyorum ama o da ne! Katy Perry elenmek için çaba sarfediyor.![]()
Z E V K S İ Z S İ N de ondan.Diskalifiyeyi falan geç de ben nasıl halâ jüri başkan yardımcısı olamadım, onu düşünüyorum.![]()
Çocukluk zamanlarım.
Sana ciddi söylüyorum, iyi kulaklarım vardır benim.Z E V K S İ Z S İ N de ondan.@Harunnn60
Halâ yüce olduğu gerçeği??? Neyse siyasi yazmayalım.
@batuhankaralar Çokta yanlıs hareket etmiyor yabancılar elense sıra ona gelecek
İkinci haftayı atlattın tamam mı devam mı@mrt-06 @Tolstoyevski @Yiğitt tebrikler size.
@S.G.A.T. senin elenmene ne kadar üzüldüysem Duman'ın gitmesine o kadar sevindim.
İki haftadır hiç beklemediğim isimleri gidiyor. Umarım devamı da gelir de bizde accuk daha ilerleriz.![]()
Başkanlara teşekkür edip bana teşekkür etmemen...@mrt-06 @Tolstoyevski @Yiğitt tebrikler zaten favoriler arasındasınız![]()
![]()
@S.G.A.T. elenmeni beklemiyordum 1 yıl sonra yarışmaya dönmüştün senin kadar üzüldüm ama puanlara kaırşamıyorum işte![]()
![]()
@xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60 @kerem @serhatt Başkanlar teşekkürler sizlerede![]()
Tşkler daha zırlamazsın artıkYine çok iyi sundun yarışmayı, vaktine sağlık.Yeni resmim harika olmuş.
![]()