eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 2.Hafta Sonuçları (21:00)

Zor bir haftayı daha geride bıraktık, Barış Manço’ya destek vermiş herkese ve vakit ayırıp görüş bildiren @Çiğdem e teşekkürlerimi iletiyorum. @mrt-06 @Yiğit sizi de tebrik ediyorum :A

@S.G.A.T Duman’ın elenmesine gerçekten üzüldüm. Bu haftalık benden de düşük puan almış olsa da tarzı gereği en sevdiğim yarışmacılardan biriydi. Büyük geçmiş olsun...?

Zor bir haftayı daha geride bıraktık, Barış Manço’ya destek vermiş herkese ve vakit ayırıp görüş bildiren @Çiğdem e teşekkürlerimi iletiyorum. @mrt-06 @Yiğit sizi de tebrik ediyorum :A

@S.G.A.T Duman’ın elenmesine gerçekten üzüldüm. Bu haftalık benden de düşük puan almış olsa da tarzı gereği en sevdiğim yarışmacılardan biriydi. Büyük geçmiş olsun...?
O dediğimide bu geceden sonra ayarlarız hata yapmadıkça yine final ihtimalin var tabi , en azından çeyrek final kapısı sürpriz olmazsa açık :Z

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Duman mı elenmiş, bu şarkısını bende pek beğenmesem de yazık olmuş. Duman'ın o kadar çok sevdiğim şarkıları vardı ki. :(

Tek tesellim 3 yabancı şarkıcının da hala yarışmada olması. Katy Perry, Dua Lipa ve Imagine Dragons'u zor günler bekliyor. Umarım yarışmada daha uzun süre kalırlar. :)

• Harika
Reactions: batuhankaralar
  • Harika
Reactions: Çiğdem
@Çiğdem in maçın uzatma dakikalarını izlerkenki görüntüsünü atalım buraya :A @Bully

5GAb3L.jpg

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Çiğdem and Bully