Çok üzgünüm umarım öbür haftalar daha iyi puanlar kullanırımSen de çok güzel 1 vermişsin
Çok üzgünüm umarım öbür haftalar daha iyi puanlar kullanırımSen de çok güzel 1 vermişsin
İnşallahTam puanları görelim karşılıklı artık.
Dua Lipa çok canımı sıktı ya, valla. Zaten Rihanna'nın adının duyulması Calvin Harris düeti ile başladı. Evet. Calvin'cim olmasa şu an Barbados'da seyyar köftecide çalışıyor olurdu. Şaka maka severiz kendisini, sesi güzeldir.Rihanna'nın zirve oluşunu kabul etmen bile güzel.
Forumdaki yeni düşmanım... Sensin.İğrenç..
3. hafta konusunu aç da doğum günümde düşmanlarımı çatlatayım
Oğuzhan Koç'un bu şarkısına tam puan? Kafayı mı yedin sen ya?Forumdaki yeni düşmanım... Sensin.
OK'nin şarkılarının yarısından çoğuna tam puan ve benzerini vereceğim.Oğuzhan Koç'un bu şarkısına tam puan? Kafayı mı yedin sen ya?
Oğuzhan'ı bende severim aöa bu şarkosı rezaletti. Hemen iyi bir odyoloğa görün. @Harunnn60OK'nin şarkılarının yarısından çoğuna tam puan ve benzerini vereceğim.
Bana getirme ruh hastası eder beniOğuzhan'ı bende severim aöa bu şarkosı rezaletti. Hemen iyi bir odyoloğa görün. @Harunnn60
Odyolok? Çalgı çengi terapi bölümü mü bu? Odyo diye bir çalgı varmış falan?Oğuzhan'ı bende severim aöa bu şarkosı rezaletti. Hemen iyi bir odyoloğa görün. @Harunnn60
Odyolok değil, odyolog.Odyolok? Çalgı çengi terapi bölümü mü bu? Odyo diye bir çalgı varmış falan?
Yine aynı muhabbet, çalgı ismi gibi duruyor halâ. Sen beni nerelere göndermeye çalışıyorsun ya?Odyolok değil, odyolog.
Cahil şey .s Google ne güne duruyor?
Git oraya, kulakların sesleri gerçekten iyi duyuyor mu diye baktır. Verdiğin puanlara bakarsak bence sen hep tersten dinliyorsun.Yine aynı muhabbet, çalgı ismi gibi duruyor halâ. Sen beni nerelere göndermeye çalışıyorsun ya?
Sırf senin inadına Oğuzhan Koç'u şampiyon yapacağım. (3. haftada elendi)Git oraya, kulakların sesleri gerçekten iyi duyuyor mu diye baktır. Verdiğin puanlara bakarsak bence sen hep tersten dinliyorsun.
Sana göre İrem, Yalın, Gökhan vs. Sertab'ı yerle bir edecekti zaten.Sırf senin inadına Oğuzhan Koç'u şampiyon yapacağım. (3. haftada elendi)
Sertab'ı rahat rahat rezil etmesi lazımdı haha. Ya o 3'lüyü Sertab ile yan yana yazma.Sana göre İrem, Yalın, Gökhan vs. Sertab'ı yerle bir edecekti zaten.
Sertab herkesi ezdi geçti ve jüri başkanı oldu.Sertab'ı rahat rahat rezil etmesi lazımdı haha. Ya o 3'lüyü Sertab ile yan yana yazma.
Hadi sinirini bozma yatSertab herkesi ezdi geçti be jüri başkanı oldu.
Oğuzhan 1. olursa üzülmeö ama bu hafta benim için elenen isimdi.
Yanlışlıkla şampiyon olmuş adamsın, senin fikirlerinin ve düşüncelerinin bir önemi yok. Sanat düşmanısın, Oğuzhan Koç düşmanısın, kabul et.Sertab herkesi ezdi geçti be jüri başkanı oldu.
Oğuzhan 1. olursa üzülmeö ama bu hafta benim için elenen isimdi.