Hayırlı olsun final puanın ne diyim.Geçen hafta sana 16 T A M puan vermiştim, bu hafta beğenemedim... Yerim seni, bana yüksek puan mı verdin?
Klipli şarkılara ne zaman geçeceksinBana güzel dualar etmiştin umutlandım bir de @dreamy
Şaşırdım ben de bu sonuca, forum sevmedi nedense. İyi yapmışsın erkenden kullanmakla
Yok ki senin bir yedeğin
Kötü kedi şerafettin
Leptobumu taşıdım odaya Biraz dinleneyeim @MasacRE @xemrexxxSon yarım saat
Yuva bozan Yıldız’ına en yüksek puanı verdim daha ne.Paçozluğunu gösteriyor
Şaşırdım ben de bu sonuca, forum sevmedi nedense. İyi yapmışsın erkenden kullanmakla
Onlar çok iddialı hemen kullanamam ama artık vitesi yükseltmek lazım bakalımHayırlı olsun final puanın ne diyim.
Klipli şarkılara ne zaman geçeceksin
Gece uğrarım şimdi çıkmam gerekiyorSadece bıraksan da olur tamam. Bittiğine göre 10x10'a alalım seni yavaştan.
AçıkladıkKız çok uzatma valla işim gücüm var bekleyemem @Çiğdem
Anma Arkadaş’a kötü demek de ne bileyim Çok eski ve kaliteli bir şarkıdır... TebriklerİNANDIK HALKA, GÜVENEDİK HAKK'A...
Çok teşekkürler FAV10, bazı arkadaşlarımızın ağzını bükmesine ve eleneceksin demesine, hatta final puanı imkansız alamaz demesine rağmen bu günleri gördük... HEP BERABER NİCE ZİRVELERE...
@mrt-06 ve @Tolstoyevski sizlere de tebrikler.
Sonuçlardan sonra bir bardak suyu başta @MasacRE @Çiğdem @Bully ve @xBUGRAx olmak üzere başarımızı kıskananlara yolluyoruz. Afiyet olsun.
Haftaya onu pişman edeceğim için şimdiden bana yalvarmaya başlayabilir @xBUGRAx
Tşşk ederim güzel bir sonuclar oldu yine sizlerinde sayeside@mrt-06 tebrik ederim kardeşim, sonuna kadar hak ettin zirveyi. Tabii şarkıyı erken kullandığını düşünüyorum biraz..
@Tolstoyevski tebrik ederim.
@Yiğitt tebrikler canım, bana sürpriz oldu valla bu sonuç.
@S.G.A.T. geçmiş olsun Serhan'ım. Ağır bir şarkıydı, yanlış seçimdi maalesef.. Duman'ın yüksek vermek istediğim çok şarkısı vardı ama işte.. Sağlık olsun diyelim..
@Çiğdem emeklerine sağlık canım