Yabancılar çabucak harcanıyor maalesef, ben sevsemde diğerleri önyargılı yaklaşıyorlar.Daha forumun seveceği çok şarkım var, ilk haftalarda ortalama şarkılarla çıktığım için eleyeceklerse kendileri bilir
Öyle ama 2. haftadayız daha, şimdi bir şarkıcının 15 tane iyi şarkısını bulmak da zor. Herkes en iyilerini sona saklıyor. Bana göre de şarkılar çok iyi değildi ama 2. hafta olduğu için eli açık davrandım herkese. @Çiğdem9. şarkıda falan bıraktım. Birbirinden kötü şarkılar. Yarısından çoğu iğrenç. Dinlemeyi geçtim sıralama bile yapamazsın. Tam puan vereceğim şarkı 13-14 şarkıdan kat kat daha güzel fakat aralarında sadece 2-3 puan fark olması çok kötü.
Ben iki kere katıldım bu yarışmaya, ikisinde de şarkıcılarımın en az 15 şarkısı iyi ile çok iyi arasındaydı. Zaten yarışanların adlarında bile hayır yok. A++ kalitesinde adam çok az.Öyle ama 2. haftadayız daha, şimdi bir şarkıcının 15 tane iyi şarkısını bulmak da zor. Herkes en iyilerini sona saklıyor. Bana göre de şarkılar çok iyi değildi ama 2. hafta olduğu için eli açık davrandım herkese. @Çiğdem
Barış üstadı nasıl buldun?Ben iki kere katıldım bu yarışmaya, ikisinde de şarkıcılarımın en az 15 şarkısı iyi ile çok iyi arasındaydı. Zaten yarışanların adlarında bile hayır yok. A++ kalitesinde adam çok az.
İnsanların müzik zevki yaşadıklarıyla alakalıdır. Müzik zevki diye bir şey yok çünkü o senin çevrendeki gelişen olaylar doğrultusunda beynini etkileyen nöronlardan doğar. Herkesin hayat şekli aynı olmadığı için müzik anlayışı da farklıdır. O yüzden seninle benzer hayat şekline sahip olan insanlar olduğu için onlara A++ kalitesinde adam diyorsun.Ben iki kere katıldım bu yarışmaya, ikisinde de şarkıcılarımın en az 15 şarkısı iyi ile çok iyi arasındaydı. Zaten yarışanların adlarında bile hayır yok. A++ kalitesinde adam çok az.
Kendinizi kandırmaya devam edin haha.İnsanların müzik zevki yaşadıklarıyla alakalıdır. Müzik zevki diye bir şey yok çünkü o senin çevrendeki gelişen olaylar doğrultusunda beynini etkileyen nöronlardan doğar. Herkesin hayat şekli aynı olmadığı için müzik anlayışı da farklıdır. O yüzden seninle benzer hayat şekline sahip olan insanlar olduğu için onlara A++ kalitesinde adam diyorsun.
Bilim herşeyi susturur derler, beleşe deney olduğun için teşekkür ederim.Kendinizi kandırmaya devam edin haha.
Haha. Ferdi Tayfur ile geldiğimde üyelerin hayatı kötü değilmiş o zaman. Müthiş mantık, çok bilimsel. Ferdi Tayfur'u beğenmesi içi illa sevgilisinden ayrılması lazım insanın. Vaov.Bilim herşeyi susturur derler, beleşe deney olduğun için teşekkür ederim.
Moralimi bozdun...kız mükko oylarımı gönderdim @Çiğdem cadolozu hemen atılmış şebnem ferah ı unutmuşsun diye dedim onunla kim yarışıyor dedi @dreamy yarışıyor o zaman boşver sıfır puan olarak kabul et o kötü yola düşmüş melaunenin oyunu dedim ısrar etti yalvardı bana dinle diye dinleyip 3-5 puan verdim mendebura .ss @serhatt @Bully @mrt-06 @MayısKralı @xBUGRAx @serhatt @Dosi @vadikızı
Ne saçmalıyorsun yine, kafam dolu anlamaya çalışmayacağım o yüzden İnş elenmeyip laflarını yedireceğim sana
Ne saçmalıyorsun yine, kafam dolu anlamaya çalışmayacağım o yüzden İnş elenmeyip laflarını yedireceğim sana
Hallettik neyse ki.Demek ki sinir olmuşum sana o an.
Random atasım geldi ama saygılı bir insanım. Sen beni tamamen yanlış anlamışsın. Ferdi Tayfur dinlemek için hayatının kötü olmasına gerek yok, benim en yakın arkadaşım motive olmak için Müslüm Gürses dinliyor mesela. Dediğim gibi söylediklerimi anlamamışsın ki tezimi çürütesin. Bence sen bir önceki mesajımı tekrar oku.Haha. Ferdi Tayfur ile geldiğimde üyelerin hayatı kötü değilmiş o zaman. Müthiş mantık, çok bilimsel. Ferdi Tayfur'u beğenmesi içi illa sevgilisinden ayrılması lazım insanın. Vaov.
Calvin Harris... Haha kafayı yiyeceğim. Cidden şu kaliteli sanatçıların korunmasına ihtiyaç varmış gibi ortam gözüküyor şu an. Ay canım benim, gününde değilmiş. Tamam siz biraz coşmalık keyiften çıldırmalık ruh haline bürünün, sonra beni çağırın Calvin Harris ile geleyim ben.
Ben her saniye hen an herhangi bir müzik türünden keyif alabilirim. Arabesk şarkıdan keyif almam için sevgilimden ayrılmama; pop dinlemek için keyfimin yerinde olmasına; rap dinlemek için yönetime başkaldırmaya yönelik isteğimin kabarmasına gerek yok. Nöron, çevre mevre diyip süslü konuşunca ciddi ciddi ikna olacağımı mı düşündün? Al, çürüttüm dediğin şeyi. Ne olacak şimdi?
Random atan insanları zor ciddiye alırım. Atsaydın tartışmayı bırakırdım, iyi yapmışsın.Random atasım geldi ama saygılı bir insanım. Sen beni tamamen yanlış anlamışsın. Ferdi Tayfur dinlemek için hayatının kötü olmasına gerek yok, benim en yakın arkadaşım motive olmak için Müslüm Gürses dinliyor mesela. Dediğim gibi söylediklerimi anlamamışsın ki tezimi çürütesin. Bence sen bir önceki mesajımı tekrar oku.
İnsanların müzik zevki yaşadıklarıyla alakalıdır. Müzik zevki diye bir şey yok çünkü o senin çevrendeki gelişen olaylar doğrultusunda beynini etkileyen nöronlardan doğar. Herkesin hayat şekli aynı olmadığı için müzik anlayışı da farklıdır.