Ben Tombalacı Mehmet miyim be, umuyorum ki değerli jürimiz ve yarışmacılarımız beni üçüncü haftaya taşıyacakZaten onlarda tekmeyi atarsa yuvarlanır gidersin patates çuvalı gibi sahnenin merdivenlerinden![]()
![]()
@serhatt @sokak sanati @xemrexxx @Bully
Videoyu açın Bully ve BatuhanBen Tombalacı Mehmet miyim be, umuyorum ki değerli jürimiz ve yarışmacılarımız beni üçüncü haftaya taşıyacak![]()
Kesinlikle böyle tekmeyi atacağız Batuş'aVideoyu açın Bully ve Batuhan![]()
![]()
Ona geçen seneki yorgunluk yeter, yarışmaz daha.Öyle bir enerji gelmez daha imkansız.
![]()
Beni bir daha hiçbir kuvvet yarıştıramaz@Maskeli Fedai e jurilik yakısıyor zaten o öyle daha güzel![]()
![]()
![]()
Zaten tek bizim yarışmamızda kullanıyordu vefalı jurilerimizden![]()
Senin oyların olmadan sahneye çıkmazlarBeni bir daha hiçbir kuvvet yarıştıramazJurilikten de istifa edeyim de görün gününüzü
![]()
O @Çiğdem in problemi, beni ilgilendirmiyorsunBeni bir daha hiçbir kuvvet yarıştıramazJurilikten de istifa edeyim de görün gününüzü
![]()
Kim sahneye çıkmaz be
@Maskeli Fedai e ben belgeleri sana sunmadan tavır alma ozaman bir anlamı kalmıcak eğlenceninO @Çiğdem in problemi, beni ilgilendirmiyorsun![]()
Vaaaayyyy beee..O @Çiğdem in problemi, beni ilgilendirmiyorsun![]()
Tavır almadan duramıyorum
KaybolVaaaayyyy beee..
İstiyor ki kendi gibi ben de hayalet olayım ama çok bekler
Birkaç güne hayalet olacaksın zatenİstiyor ki kendi gibi ben de hayalet olayım ama çok bekler![]()
Ben bunu Benim Albümüm zamanında juriliğe şöyle ikna etmiştim o dönem bir kaç yarışma daha var bulaşmıyor bizede başta buurn kıvırıyorİstiyor ki kendi gibi ben de hayalet olayım ama çok bekler![]()