Ben Tombalacı Mehmet miyim be, umuyorum ki değerli jürimiz ve yarışmacılarımız beni üçüncü haftaya taşıyacakZaten onlarda tekmeyi atarsa yuvarlanır gidersin patates çuvalı gibi sahnenin merdivenlerinden @serhatt @sokak sanati @xemrexxx @Bully
Ay tamam öyle olsun uğraşamıcam hiç Elenmeni istiyormuşum Buğra @xBUGRAx
Videoyu açın Bully ve BatuhanBen Tombalacı Mehmet miyim be, umuyorum ki değerli jürimiz ve yarışmacılarımız beni üçüncü haftaya taşıyacak
Kesinlikle böyle tekmeyi atacağız Batuş'aVideoyu açın Bully ve Batuhan
Ona geçen seneki yorgunluk yeter, yarışmaz daha. Öyle bir enerji gelmez daha imkansız.
Beni bir daha hiçbir kuvvet yarıştıramaz Jurilikten de istifa edeyim de görün gününüzü@Maskeli Fedai e jurilik yakısıyor zaten o öyle daha güzel
Zaten tek bizim yarışmamızda kullanıyordu vefalı jurilerimizden
Senin oyların olmadan sahneye çıkmazlar @BullyBeni bir daha hiçbir kuvvet yarıştıramaz Jurilikten de istifa edeyim de görün gününüzü
O @Çiğdem in problemi, beni ilgilendirmiyorsunBeni bir daha hiçbir kuvvet yarıştıramaz Jurilikten de istifa edeyim de görün gününüzü
Kim sahneye çıkmaz beSenin oyların olmadan sahneye çıkmazlar @Bully
Şarkıcılarımız @Maskeli Fedai yoksa bizde yokuz derlerKim sahneye çıkmaz be
@Maskeli Fedai e ben belgeleri sana sunmadan tavır alma ozaman bir anlamı kalmıcak eğlenceninO @Çiğdem in problemi, beni ilgilendirmiyorsun
Vaaaayyyy beee..O @Çiğdem in problemi, beni ilgilendirmiyorsun
Tavır almadan duramıyorum Gıcığın teki@Maskeli Fedai e ben belgeleri sana sunmadan tavır alma ozaman bir anlamı kalmıcak eğlencenin
KaybolVaaaayyyy beee..
Birkaç güne hayalet olacaksın zaten @Çiğdem Artık git de kurtulalım sendenİstiyor ki kendi gibi ben de hayalet olayım ama çok bekler
Ben bunu Benim Albümüm zamanında juriliğe şöyle ikna etmiştim o dönem bir kaç yarışma daha var bulaşmıyor bizede başta buurn kıvırıyorİstiyor ki kendi gibi ben de hayalet olayım ama çok bekler