eTV Kanal Savaşları - 4. Bölüm | Yeni Bölüm

Yukarı bak :A Aslında bugünki mevzudan dolayi hiç uğramamak vardıda neyse ?
Aynen büyüklük sende kalsın bence. :A Teşekkürler. :bhr:
Bu sefer de 2 repliğim var Allah tependen baksın senin :A Bendeki cevheri değerlendiremiyor bu beceriksiz.ss

Son sahne dışında pek iyi bir bölüm olmamış sanki. @Çiğdem ve @serhatt sahnesi güldürdü :F

@MasacRE @Yiğitt sahnesi de iyiydi :A

Eline sağlık :A @Aserat
@xBUGRAx’in hapsi boyamasıyla rolün artacak merak etme. :A Teşekkürler. :A

Hhaha gerçekten büyük keyifle okuyoruz @Aserat :F @xBUGRAx @Yiğitt Tarafı ayrı komedi ben @mrt-06 @xemrexxx olayı ayrı komedi :F :F :F

@serhatt da ihanetini anladım sanıp korkuyor Osmana ecünnü getirdi diye kızıyorum oda komikti :A :A :A
Teşekkürler. :bhr: Bakalım o pis köstebeğin yediği haltları ne zaman öğreneceksin. :A @serhatt
Son sahne Yasak Elma Ender'in muhteşem dönüşü gibi olmuş :A :A @Yiğitt ve @xBUGRAx'in ihtiraslı yasak aşkı kalp ben merakla okuyoruz :love1::F
@Yiğitt öldü de mi dönüş olsun. Ama muhteşem kısmına katılıyorum. :A
Utanmadan Yasak Elma'dan kopya çekmiş bu kadar olur, arıyorum Medyapım'ı :F @xBUGRAx
Hemen dünkü bölümü izlemiş reytingleri görünce kopyalamış. :A @ozgur2113
Yok artık iyice çamurlaştınız. 😱 Tüm bölümler o dizinin yeni sezonu başlamadan önce yazıldı yani onlar bizden almış. :A

Teşekkürler. :bhr: Bakalım o pis köstebeğin yediği haltları ne zaman öğreneceksin. :A @serhatt

@Yiğitt öldü de mi dönüş olsun. Ama muhteşem kısmına katılıyorum. :A

Yok artık iyice çamurlaştınız. 😱 Tüm bölümler o dizinin yeni sezonu başlamasan önce yazıldı yani onlar bizden kopya çekmiş. :A
@serhatt herşeye panikliyor kendisi anlatıcaktı nerdeyse :F

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Aserat