16 Eylül 2019 Pazartesi Reyting Sonuçları

MEKANIN SAHİBİ DÖNDÜ, Zalim’leri ve Çocuk’ları pistten alalım ??

Çukur'um çok iyi yine maşallah 70. bölümünde hala kan kaybı yok :bhr:
Çocuk dizisi reytingi hakkında yorumlarınızı da bekliyorum Nazan'ımı tebrik ederim bir dizisi daha tuttu :bhr:

Zalim İstanbul ters dönmüş. Şeniz, Yasak Elma'daki Şahika - Yıldız - Ender üçgeniyle baş edememiş :A

Zalim istanbulu tamamlayamadım ama bu kadar düşeceğini tahmin etmemiştim şaşırdım valla

Yasak Elma'da Ender'in dönüşü bomba oldu. Haftaya daha da artacaktır. Dizi böyle bombastik olayları güzel işliyor ve devamlı tempoda kalmasını sağlıyor. Seyirci sıkılmıyor. Diziyi yazanlar grcekten onu kimlerin izlediğini biliyor ve ona göre yazıyor. Başarısının sırrı da bu.:X
Zalim İstanbul ide tam tersi davrandı. Elinde ki kozu değerlendiremedi. Dizide kimse Cemre ile Nedimi merak etmiyor açıkçası. Dizi Ceren ve Şeniz etrafında dönmeli. Ama dizi saçma sapan aşk olaylarına girdi ve sonuç ortada. Açıkçası Nedim ve Cemre sansasyonel olaylar yaşamadıkları müddetçe kimse diziye sırf bu ikili için bakmaz. O yüzden seyircisini tanımak çok önemli:A

Çocuk şaşırttı. Galiba Yasak Elma'nın gazabına uğradı bakma bir gün olsa çoktan 6 reyting almıştı diye düşünüyorum.:X

Çocuk beklenen patlamayı yapmamış sadece. Karşısında sağlam rakipler var sonuç olarak. Sanki düşüş yaşamış gibi yorumlar gelmiş :D

Foxum havalara zıplıyordur. Hem Haber hem Yasak Elma efsane süper oranlar almışlar. ??????.

• Harika
Reactions: Çiğdem