Hayatta yapacağım son şey bile olamazOo Canevim izliyorsun
Hayatta yapacağım son şey bile olamazOo Canevim izliyorsun
Sana inat Yasak Elma'nın son bölümünün videolarını izlicem youtubedan
@ÇiğdemMekanın sahibi geri döndü 😎
Bu reytinglerle bu sezon da bitmez dizi Karşısındaki diziler de ecünnü dizileri hep, Söz de yok artık Yeri sağlam
Sözde güzeldi ama Çolaktan sonra kopmuştum diziden sonra @Yiğitt le birlikte kaçmıştıkMekanın sahibi geri döndü 😎
Bu reytinglerle bu sezon da bitmez dizi Karşısındaki diziler de ecünnü dizileri hep, Söz de yok artık Yeri sağlam
Yasak Elma bence şuan yayından kalkma reytingleri alıyor eğer bununla övünüyorsa @xBUGRAx @serhatt zaten tehrike arz etmiyorlarmış Ben zirvede falan sanıyordumSana inat Yasak Elma'nın son bölümünün videolarını izlicem youtubedan
Ayrıca Çukur'dan sonra günün en başarılı dizisi Yasak Elma, geçen haftaya göre büyük yükselişte. Çöken bizim Zalim İstanbul olmuş maalesef.. Zaten 2 dizimiz tutuyordu şu an, 1'i gitti @Yiğitt
5'i geçiyor işte daha napsın. Yakında 6'ya da çıkar Kemik kitlesi var dizinin, sezon sonunu da rahat çıkarırlar
Bence yeterli değil Onur beyde yokmuş @serhatt daha ne için bakıyor acaba5'i geçiyor işte daha napsın. Yakında 6'ya da çıkar Kemik kitlesi var dizinin, sezon sonunu da rahat çıkarırlar
Bizim Kimse Bilmez bu kadar alamıyor
Bence yeterli değil Onur beyde yokmuş @serhatt daha ne için bakıyor acaba
Aaa hep unutuyorum bu ayrıntıyı evet @serhatt
Sabah Serhat gelecek ve bunadığını söyleyecek Malzeme veriyorsun sen de napalımAaa hep unutuyorum bu ayrıntıyı evet @serhatt
Onun tuhaf dizilerinimi aklımda tutucam @serhattSabah Serhat gelecek ve bunadığını söyleyecek Malzeme veriyorsun sen de napalım
Laf atmaya gelirken iyi Demek ki çatlatıyor seni Yasak ElmaOnun tuhaf dizilerinimi aklımda tutucam @serhatt
Aaa orası ayrıLaf atmaya gelirken iyi Demek ki çatlatıyor seni Yasak Elma
Yeni dizilerimiz zirvede yer alacak ful zaten, no problem.Sana inat Yasak Elma'nın son bölümünün videolarını izlicem youtubedan
Ayrıca Çukur'dan sonra günün en başarılı dizisi Yasak Elma, geçen haftaya göre büyük yükselişte. Çöken bizim Zalim İstanbul olmuş maalesef.. Zaten 2 dizimiz tutuyordu şu an, 1'i gitti @Yiğitt
Ender için diye kaç kere diyecemBence yeterli değil Onur beyde yokmuş @serhatt daha ne için bakıyor acaba
BunakAaa hep unutuyorum bu ayrıntıyı evet @serhatt
Müneccim foku mu yedin 😱Sabah Serhat gelecek ve bunadığını söyleyecek Malzeme veriyorsun sen de napalım
Onun tuhaf dizilerinimi aklımda tutucam @serhatt