Mabelle kıyaslamıyorum işte @S.G.A.T.
Yaa bizim insanlarımız yemek şapırdatma seslerini sevmezdi normalde adam bu yolla şarkıcı oldu helal olsun hem karnıda doyuyor
Mabelle kıyaslamıyorum işte @S.G.A.T.
Yaa bizim insanlarımız yemek şapırdatma seslerini sevmezdi normalde adam bu yolla şarkıcı oldu helal olsun hem karnıda doyuyor
Ayı yogi gibi popüler bir ayı çizgi filmi daha vardı hani ailecek müzik aletide çalıyorlardı uyumayı çok seviyordu adı şuan aklımda yok ama homurdanarak konusuyordu kimse ne dediğini anlamıyordu diğerleri normal türkçeyle konusurkan İşte bu Mabel o @S.G.A.T. @dreamy @sokak sanati @xBUGRAx @MasacRE @xemrexxx @kerem
Şu anda çıkaramadım, gece yorgunluğu Sadece Mabel düşmanlığından dolayı kınıyorum seniAyı yogi gibi popüler bir ayı çizgi filmi daha vardı hani ailecek müzik aletide çalıyorlardı uyumayı çok seviyordu adı şuan aklımda yok ama homurdanarak konusuyordu kimse ne dediğini anlamıyordu diğerleri normal türkçeyle konusurkan İşte bu Mabel o @S.G.A.T. @dreamy @sokak sanati @xBUGRAx @MasacRE @xemrexxx @kerem
Hhaha bulup onla özleştirme yaparım sonraŞu anda çıkaramadım, gece yorgunluğu Sadece Mabel düşmanlığından dolayı kınıyorum seni
Yapma istemiyorum inat şey... Taktı mı takıyor...Hhaha bulup onla özleştirme yaparım sonra