Müzik Manuş Baba

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,161
Puanı
1,061
Eski tat bir müzisyen. Şarkıları dizilere uygun, yakında Tv'de duyulunca ünlenir, ben de aylar önceden konusunu bile açmıştım deyip kasılırım.

• Harika
Reactions: Bully
Albüm çıkardı. :Z Yukarıda paylaştığım şarkısı kliplendi. netd'de yayınlandı. Yani ünlendi.

Son düzenleme:
Haftalık Ankara'da barlarda konser veren, çoğu kişinin abarttığını düşündüğüm isim.

Edit: Şimdi dinledim de fena değilmiş.

Vay be Serhan'ım, sen bu işi biliyorsun. :A

Eteği Belinde
Dönersen Islık Çal
Bu Havada Gidilmez

Harika şarkılar. :D Kimler Gelmiş de fena değil :A Bakalım devamını getirebilecek mi
Farklı bir sesi var bence de. Devam ettirmesi zor bence ama. Ara sıra şarkılarla gündeme geliyor ve pek camiaya giremedi zaten. Eteği belinde çalıntı çıkmıştı zaten. :D Yani pek bağlanma Kaan'ım fazla barınamayacak gibi. :A

• Güldürdün
Vay be Serhan'ım, sen bu işi biliyorsun. :A

Eteği Belinde
Dönersen Islık Çal
Bu Havada Gidilmez

Harika şarkılar. :D Kimler Gelmiş de fena değil :A Bakalım devamını getirebilecek mi
Bu adamın şarkıları genel ölçüde güzeldir Nazanla düeti özellikle :Z

Mabel yerinede bu adamı dinlesinler adam sihirli annemden taci gibi ağzına krem peyniri smit vsyle birşey alıyor onu yerken homurdanma sesleriyle kayıt yapıp milletde şarkı diye dinliyor :F :F :F @dreamy @sokak sanati

• İlginç
Bu adamın şarkıları genel ölçüde güzeldir Nazanla düeti özellikle :Z

Mabel yerinede bu adamı dinlesinler adam sihirli annemden taci gibi ağzına krem peyniri smit vsyle birşey alıyor onu yerken homurdanma sesleriyle kayıt yapıp milletde şarkı diye dinliyor :F :F :F @dreamy @sokak sanati
Daha kaç şarkılık adam Manuş, Mabel reyizle nasıl kıyaslarsın onu 😡

Son şarkısı da elde patlamış, düşüş geliyor. :A @S.G.A.T.

Daha kaç şarkılık adam Manuş, Mabel reyizle nasıl kıyaslarsın onu 😡

Son şarkısı da elde patlamış, düşüş geliyor. :A @S.G.A.T.

Mabelle kıyaslamıyorum işte :A :A :A @S.G.A.T.

Yaa bizim insanlarımız yemek şapırdatma seslerini sevmezdi normalde adam bu yolla şarkıcı oldu helal olsun hem karnıda doyuyor :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T. and Bully