@serhatt ın maaşını sen almıs olacan hem öyle miDüşünme yap.
@serhatt ın maaşını sen almıs olacan hem öyle miDüşünme yap.
Değiştirdimya 😱😱😱Benim fotomu da değiştir maliyet azalır hadi.
Fok başkan da gelirse her şey çok daha güzel olacak.Sonuç gecesinde ikinci haftayıda şey ederiz o daha önemli hem yarım günde 1 haftalık reyting almış Yarım günümüz bile yetiyor artık stüdyo kirasına , ve zam olmamasıda çok iyi şimdi kalan günlerin paraları Sincap Sermayesine @Bully @kerem @serhatt @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60 @xBUGRAx @ozgur2113 @dreamy @MasacRE
Batuş'u iyi bilirdik @batuhankaralar@batuhankaralar A güle güle @xBUGRAx Bu haftayıda boş geçmiş oldu böylecelikle
@Bully Serdar olayından bile daha fazla kızacak fok başkanı dört gözle bekledini öğrenince Serdarın telafisi olurda bunun bilmiyorumFok başkan da gelirse her şey çok daha güzel olacak.
Burcu'ma laf atanları kamalımda barındıramam.@serhatt ın maaşını sen almıs olacan hem öyle mi
@batuhankaralar İçin zirve ilk haftayı geçmek zaten
Para işi de var tabii ama bu daha ağır basıyor şu an.
@dreamy Benim kadar bekliyor onu
Sana sataşmaya cüret edebildiğine göre güveniyor demek ki şarkısına@batuhankaralar İçin zirve ilk haftayı geçmek zaten
Şu anda ikinize de gıcık kaptım...@dreamy Benim kadar bekliyor onu
Birileri yine ceza alır diye düşünüyordur belkide onların ceza almalarını o sağlıyordur @batuhankaralarSana sataşmaya cüret edebildiğine göre güveniyor demek ki şarkısına
Beni zaten biliyorsun sen @dreamy a gıcık kap beslediğinŞu anda ikinize de gıcık kaptım...
Yasak Elma'nın senaristi sonuçta kendisi, her türlü entrikayı bilir. @batuhankaralarBirileri yine ceza alır diye düşünüyordur belkide onların ceza almalarını o sağlıyordur @batuhankaralar
Bu hafta birisi şarkısını oyunu yollayamazsa zaten basına bişi gelirse @batuhankaralar diskalife edecez kanıtlanmıs olacakYasak Elma'nın senaristi sonuçta kendisi, her türlü entrikayı bilir. @batuhankaralar
Hain çok...Beni zaten biliyorsun sen @dreamy a gıcık kap beslediğin
Sende bekliyorsun gitmeden görmeyiHain çok...
KESİNLİKLE HAYIRSende bekliyorsun gitmeden görmeyi