yürek yemiş batuş 😱 @Çiğdem @BullyBu hafta Imagine Dragons'un klibinde @Çiğdem kılıklı bir kızı oynattığı "Bad Liar" ile yarışıyorum. Güzel puanlarını bekliyorum, umarım beni elemek gibi bir hataya düşmezsin![]()
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @S.G.A.T.
GüzelBu hafta epey zorlu geçecek. Umarım bir kaza bela yaşamadan kaldığımız yerden devam ederiz.
Recap: 01.49-02.53
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @batuhankaralar @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @S.G.A.T.
Sunucuya diss yani cidden helal olsun
Kesinlikle bu sezon başarılı olmalı
Sonuç gecesinde ikinci haftayıda şey ederiz o daha önemli hem yarım günde 1 haftalık reyting almış
Hatırlattığın iyi oldu biraz zam yapayım o zaman.Sonuç gecesinde ikinci haftayıda şey ederiz o daha önemli hem yarım günde 1 haftalık reyting almışYarım günümüz bile yetiyor artık stüdyo kirasına , ve zam olmamasıda çok iyi şimdi kalan günlerin paraları Sincap Sermayesine
![]()
![]()
@Bully @kerem @serhatt @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60 @xBUGRAx @ozgur2113 @dreamy @MasacRE
![]()
@DarkLegenD bişiler ötüyordu neyi değiştiriceni düşünüyorsun gibi @mesmeso61 alnının ortasına yapıştırdı puanı @DarkLegenD beyinKesinlikle bu sezon başarılı olmalıÖnceki sezonundan ders çıkarmış gibi iyi seçimler yapıyor şu ana kadar
![]()
@DarkLegenD fazla kaale almamak lazım o da manyaklarımızdan sonuçta@DarkLegenD bişiler ötüyordu neyi değiştiriceni düşünüyorsun gibi @mesmeso61 alnının ortasına yapıştırdı puanı @DarkLegenD beyin![]()
![]()
![]()
Yalnız o hakiki deli raporlu@DarkLegenD fazla kaale almamak lazım o da manyaklarımızdan sonuçta![]()
Evet biliyorum
Ben benzettiği hepsinin sentezi bir yoldayım demiştim ona. En doğru tanım bu bence@Çiğdem
Tarkan biraz değil tamamen kurtardı durumu evetSen yolunu şaşırmışsın, gittiğin yol yol değil.. Temelli döndüğümde ilgileneceğim bu işle, seni kampa almamız gerekicek.. @Çiğdem
Tarkan'ı keşfetmesen durumlar hepten kötüydü ordan kurtarıyoruz şimdilik![]()
Hangi şarkıyı liste dısı ettin ki Alacayı kullanınca 14 şarkın yetiyordu diğer iki şarkıyı kullanmasanda oluyordu yeni çıkanımı liste dısı bıraktınYerlerine daha iyisini bulamadımİlk haftaki şarkı çok iyi değildi evet ama buna güveniyorum
![]()
Benim fotomu da değiştir maliyet azalır hadi.Sonuç gecesinde ikinci haftayıda şey ederiz o daha önemli hem yarım günde 1 haftalık reyting almışYarım günümüz bile yetiyor artık stüdyo kirasına , ve zam olmamasıda çok iyi şimdi kalan günlerin paraları Sincap Sermayesine
![]()
![]()
@Bully @kerem @serhatt @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60 @xBUGRAx @ozgur2113 @dreamy @MasacRE
![]()
Düşünme yap.
Bu hafta Imagine Dragons'un klibinde @Çiğdem kılıklı bir kızı oynattığı "Bad Liar" ile yarışıyorum. Güzel puanlarını bekliyorum, umarım beni elemek gibi bir hataya düşmezsin![]()
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @S.G.A.T.
@batuhankaralar A güle güleSunucuya diss yani cidden helal olsun@Çiğdem
Bakalım elenmekten yırtabilecek mi Batuş@batuhankaralar