- Reaksiyon puanı
- 59,033
- Puanı
- 1,060
Sana da ZülfikarSana kızların amcası takılır zaten haklısın![]()
Yoo almam.@Bully şunu alır mısın şuradan bana sulanıyor. Ss
Hepsini alt ederim zaten parlak olanları angarya sınırından çıkmadan @xBUGRAx ham yaparYoo almam.Tüm Angaralı kardeşlerimi üzerine salayım da gör sen.
![]()
Feriha bile beğenmemiş Çağatay'ı videoya göre bir kapıcı kızı Ka olamıyon bir de yalıda yaşama hayali kuruyon
O maldan ne anlar, Çağatay'ı da alıp yalıda yaşarım benFeriha bile beğenmemiş Çağatay'ı videoya göre bir kapıcı kızı Ka olamıyon bir de yalıda yaşama hayali kuruyon![]()
Ağlamak üzereyim. Ağlamayacağım, ağlamayacağım, ağlamay....1979'a gidiyoruz bu hafta, duru sesi ve güzelliğiyle süperstarımız " Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile " diyor
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
Ağlamak üzereyim. Ağlamayacağım, ağlamayacağım, ağlamay....@Bully @Çiğdem @xemrexxx @Aserat @Harunnn60 @sokak sanati
Tam da bunu paylaşacaktım canım, hey gidi günler hey..Ağlamak üzereyim. Ağlamayacağım, ağlamayacağım, ağlamay....@Bully @Çiğdem @xemrexxx @Aserat @Harunnn60 @sokak sanati
Benden onayı kaptın, çok severim bu şarkıyı.Yıldızlar geçidi ?
Kim yok ki fragmanda, her gün açık ara reyting birinciliği ahTam da bunu paylaşacaktım canım, hey gidi günler hey..
Efsane fragmandı be.. Berenli zamanlarımız.![]()
Benden onayı kaptın, çok severim bu şarkıyı.
Sen nasıl buldun şarkımı?
Kim yok ki fragmanda, her gün açık ara reyting birinciliği ah![]()
Geliyoruz birkaç haftaya, bu şarkısı da efsanedir.Geçen haftaya göre daha iyi olur sanırım ama Yıldız'ı yıldız yapan zamanlar 90'lar ortası ve 2000 başları. Sonraki şarkılarını çok sevmiyorum. Onları paylaşmaya başlayınca tepelerde yerin garanti olacak.![]()
Resmimi değiştir hazırız. Sertab'la değiştir hadi.
Ağlamak üzereyim. Ağlamayacağım, ağlamayacağım, ağlamay....@Bully @Çiğdem @xemrexxx @Aserat @Harunnn60 @sokak sanati
1979'a gidiyoruz bu hafta, duru sesi ve güzelliğiyle süperstarımız " Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile " diyor
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed