eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 2.Hafta (Oylama Başladı Perşembe 21:00)

Napalım o zaman bebeğim, sen sevmişsen bize laf düşmez. :A @xemrexxx de kullanmıştı galiba bu şarkıyı ama düşük gitmişti diye hatırlıyorum. :A Tabii bu sezon farklı olabilir :A

Dinleyip sevmeye çalışırız bakalım :A Tüm şarkılar belli olmadan bir şey demek anlamsız zaten, recaptan sonra şekilleniyor her şey...
Bu şarkıyı @xemrexxx de kullanmıştı ve ben çok yüksek puan vermiştim. Benim çok sevdiğim parçalardan biri, zirveye oynayacağız. :bhr: :Z

• Güldürdün
Reactions: Bully and xemrexxx
Son oluşan 15 li dısındakı her şarkısı bence tehrikeli @Yiğitt bilir yinede :A :A :A
@xemrexxx böyle kaliteli bir şarkıya tam puanınla desteğini bekliyoruz. Gün birlik olma günüdür. :A
Napalım o zaman bebeğim, sen sevmişsen bize laf düşmez. :A @xemrexxx de kullanmıştı galiba bu şarkıyı ama düşük gitmişti diye hatırlıyorum. :A Tabii bu sezon farklı olabilir :A

Dinleyip sevmeye çalışırız bakalım :A Tüm şarkılar belli olmadan bir şey demek anlamsız zaten, recaptan sonra şekilleniyor her şey...
Kız hep derler bebekler yalan söylemez çirkin bulduklarının kucağında ağlarlar güzel bulduklarında susarlar diye doğruymuş :A @kerem @MasacRE @Sherlock @MEnes @xBUGRAx @Aserat @Dosi @vadikızı @Gizmen @dreamy @ozmoturk @turkuazz @mrt-06
EEdIOEkXYAAjNgh.jpeg
EEdIOErW4AEUzuH.jpeg

• İlginç
Reactions: xemrexxx
  • İlginç
Reactions: xemrexxx