Çoğu akrabamdan daha değerlisiniz gözümde yanı annem babam dısında siz geliyorsunuz gerçekten burayı bir aile görmemin sadece söz değil cnmBeni unutmada
Çoğu akrabamdan daha değerlisiniz gözümde yanı annem babam dısında siz geliyorsunuz gerçekten burayı bir aile görmemin sadece söz değil cnmBeni unutmada
Hayırdır gidiyor musun?Düşünmemeye şuan çalısıcaz cnm bende sizin gitmenizi mesala düşünemiyorum birbirmiz için varız yanı burda haber okuyarak vsyle bulunmuyoruz sürekli aktif bir sohbetle yanı birimiz olmadımı zor yanı evden kardeşinin başka şehire gitmesi gibi : (
Enişte de sever umarım beniÇoğu akrabamdan daha değerlisiniz gözümde yanı annem babam dısında siz geliyorsunuz gerçekten burayı bir aile görmemin sadece söz değil cnm
Yurtdışı gezin var mı bu aralar
Bişi dicektimde kutlama gününde pehlettirmeyelim seni @xemrexxxEnişte de sever umarım beni
Yakına geliyorsun.Var Amsterdam’a gidiyorum
Yok bende @Harunnn60 un gitme durumunda düşüncelerimi belirttim zaten ara verdi dönemlerde bile nekadar onu aradımı biliyor hep bir şekilde tutup getirdiyorumHayırdır gidiyor musun?
Sana bir yerden para geliyor amaVar Amsterdam’a gidiyorum
Bu sefer hepten gidiyordum ama sen, kerem, umut, Atacan ve yiğit engel olduYok bende @Harunnn60 un gitme durumunda düşüncelerimi belirttim zaten ara verdi dönemlerde bile nekadar onu aradımı biliyor hep bir şekilde tutup getirdiyorum
Sana bir yerden para geliyor ama
Bende para biriktirdim ama dur bakalım seneye artıkHahahahah bu yaz işe girdim
Bende para biriktirdim ama dur bakalım seneye artık
Kedi seviyorum
Geber.Sen hadi uyu. Yarın davet var. Hazırlıkları sen yapacaksın Rachel..
Gitme.Yok bende @Harunnn60 un gitme durumunda düşüncelerimi belirttim zaten ara verdi dönemlerde bile nekadar onu aradımı biliyor hep bir şekilde tutup getirdiyorum
Öyle maalesef.Her şey pahalandı Almanya da tl yle geçinmek daha kolaydır @kerem