eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

@Bully düğününde kullanacakmış diye duydum o yüzden riske girmek istemedim ilk haftadan güzel bir puan gelmesi için kendisinden :A
Oha hem evleneceğimi hem de bu şarkıyı düğünümde kullanacağımı duymuş, sır gibi saklıyordum ben. :A Boşuna uzaylı demiyoruz adama. :A @Çiğdem
@Tolstoyevski oha ilk haftadan Kol Düğmeleri mi, ne yaptın sen ya 😱
Sincaplarım kulağıma başta listesinde hiç olmadığını söylüyorlar :F Bilmiyorum bende onların yalancısıyım :A :A :A

• İlginç
Reactions: Bully and MasacRE
Şarkılarından sonra hayatını da ezberlemeye başlamış :F @Çiğdem
Yok abi ya eski fotoğraf olduğu için dedim yoksa o kadar paikopata bağlamadım tabii ki. :A Instagram hesabında gezinirken güzel durur diye düşündüm. :A
Psikopata bağlamamış olmana sevindim :A Ha bağlamış olsan da napayım yani kardeşimsin sonuçta :A Aşırı doz Tarkan alımından psikiyatrist görüşmesine giderdik beraber. :A

Güzel durmuş evet, beğendim. :A
Mustide o piskopatlığa yıllardır kat çıkıyorum bende çok tavsiye etmem kendimden bildim için :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Bully
kız iyi ki bi başkan oldum herşeyi yükleme istifa ederim bak :A
Git şu stüdyonun sahne kısmını güzelce yıka temizle cumartesi sahne alacak yarışmacılar ve 1 yıldır kullanılmıyor dağ gibi birikmiştir kirler hadi iş başına koyul bu görev başkanlardan sana ait :A :A :A @Bully @xemrexxx

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Bully and serhatt
Abla yapmayın ya Imagine Dragons Avrupa'da Dua Lipa'dan Katy Perry'den bile ünlü bir grup, daha geçen Şampiyonlar Ligi finalinde konser verdiler :A Belki bunu hatırlarsınız o şarkı da bu grubun :D

Sen dua et oyda vermesin zaten sende bu şans varkan :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: batuhankaralar
Mustide o piskopatlığa yıllardır kat çıkıyorum bende çok tavsiye etmem kendimden bildim için :F :F :F
CdROQ6iWIAAFmEh.jpg

@dreamy @Maskeli Fedai @sokak sanati @Yiğitt @serhatt @xemrexxx @DarkLegenD @xBUGRAx ve sana gelsin o zaman :A