Çeyrek final diyecektim, sonra ya bana uyup elenirse diye demedim.Bence sınırı daha da genişletmelisin çok güveniyorum o şarkıya![]()
Çeyrek final diyecektim, sonra ya bana uyup elenirse diye demedim.Bence sınırı daha da genişletmelisin çok güveniyorum o şarkıya![]()
Abla yapmayın ya Imagine Dragons Avrupa'da Dua Lipa'dan Katy Perry'den bile ünlü bir grup, daha geçen Şampiyonlar Ligi finalinde konser verdilerSenin sanatcın kim öyle ilk defa duydum batu![]()
@Bully düğününde kullanacakmış diye duydum o yüzden riske girmek istemedim ilk haftadan güzel bir puan gelmesi için kendisinden![]()
Oha hem evleneceğimi hem de bu şarkıyı düğünümde kullanacağımı duymuş, sır gibi saklıyordum ben.Boşuna uzaylı demiyoruz adama.
@Çiğdem
Sincaplarım kulağıma başta listesinde hiç olmadığını söylüyorlar@Tolstoyevski oha ilk haftadan Kol Düğmeleri mi, ne yaptın sen ya 😱
Şarkılarından sonra hayatını da ezberlemeye başlamış@Çiğdem
Yok abi ya eski fotoğraf olduğu için dedim yoksa o kadar paikopata bağlamadım tabii ki.Instagram hesabında gezinirken güzel durur diye düşündüm.
![]()
Mustide o piskopatlığa yıllardır kat çıkıyorum bende çok tavsiye etmem kendimden bildim içinPsikopata bağlamamış olmana sevindimHa bağlamış olsan da napayım yani kardeşimsin sonuçta
Aşırı doz Tarkan alımından psikiyatrist görüşmesine giderdik beraber.
Güzel durmuş evet, beğendim.![]()
Sen dua et oyda vermesin zaten sende bu şans varkanAbla yapmayın ya Imagine Dragons Avrupa'da Dua Lipa'dan Katy Perry'den bile ünlü bir grup, daha geçen Şampiyonlar Ligi finalinde konser verdilerBelki bunu hatırlarsınız o şarkı da bu grubun
Sincaplarına söyle de destek olsunlar @Tolstoyevski ye, yoksa rezil edecek Barış Manço'yuSincaplarım kulağıma başta listesinde hiç olmadığını söylüyorlarBilmiyorum bende onların yalancısıyım
![]()
![]()
![]()
Forumdaki yabancı şarkı destekçilerine güveniyorum beni yarı yolda bırakmayacaklarSen dua et oyda vermesin zaten sende bu şans varkan![]()
![]()
![]()
EnteresanSincaplarım kulağıma başta listesinde hiç olmadığını söylüyorlarBilmiyorum bende onların yalancısıyım
![]()
![]()
![]()
Mustide o piskopatlığa yıllardır kat çıkıyorum bende çok tavsiye etmem kendimden bildim için![]()
![]()
![]()
![]()
@dreamy @Maskeli Fedai @sokak sanati @Yiğitt @serhatt @xemrexxx @DarkLegenD @xBUGRAx ve sana gelsin o zaman![]()
Türklerle başaramadın başarıyı bunla başarırsan helal olsun demek düşer bizeForumdaki yabancı şarkı destekçilerine güveniyorum beni yarı yolda bırakmayacaklar![]()
![]()
Sen kütük oylarını yolla bakalım @MEnes le birlikteSincaplarına söyle de destek olsunlar @Tolstoyevski ye, yoksa rezil edecek Barış Manço'yuKol Düğmeleri'ni listeye almamak nedir ya
![]()
Doktor kendi haline bırakın demiş.
Ben manyak severim zaten biliyorsunuzDoktor kendi haline bırakın demiş.Üzerine varmamak gerek fazla.
![]()
Ayak işlerinide görücekler zaten sayıyı oyüzden arttırdık zaman içinde