eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Yazılı olmayan kurallar da vardır. Sanatçıyla ilk kim yarışmışsa ve forumda aktifse, seçim yapılmadan önce onla nezaketen bi konuşulur. :A Ben öyle yapardım yani :A

@Maskeli Fedai trolü ayak diretir ve sıkıntı çıkarırsa izni Çiğdemle ben veririz zaten @dreamy ye problem yok :A
Aslında yarışmanın tadı burada Tarkanın 2 yarışta yarı finali yok mesala başka ortamda böyle sonuclar çıkmaz böyle heyecanlı yarışları baska ortamda bulamazlar bir tane klasik isim alan kafadan şampiyon olur :F Tüm cinsler burada toplanmıs @dreamy @Maskeli Fedai :A :A :A @xemrexxx

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed

Nil ve Burayı teliften dolayı recapları yanlarına yazdım .

@Billy Kane Hadise -5 ceza aldılar şarkılarını ben seçtim daha öceki sezonda Hadisenin ilk seçimini aldım bu arada önemli bir uyarım var şarkılarını seçip oylama başladığında yöneticisi gelip değiştir derse değişmeyecektir bunu mutlaka aklınızda tutun :A

Oylama başladı özel kutularınızada atacam birazdan kolay gelsin ve başarılar :Z

Son Şarkı Gönderme Tarihi : 14 Eylül Cumartesi 21: 00
1 Mustafa Sandal - Gönlünü Gün Edeni
2 Kıraç - Çayır Çimen Geze Geze
3 Yıldız Tilbe - Hastayım Sana
4 Imagine Dragons - On Top Of The World
5 Oğuzhan Koç Gül ki Sevgilim
6 Duman Oje
7 Şebnem Ferah Eller Günahkar
8 Mabel Matiz Çukur
9 Murat Boz Herşeyi Yak
10 Ajda Pekkan - Eline , Gözüne, Dizine Dursun
11 Katy Perry - Unconditionally
12 Tuğba Yurt Ağır Yaralı
13 Barış Manço Kol Düğmeleri
14 Dua Lipa - Kiss and Make Up
15 Hadise Yalan Bulma
16 Nil Gitme Yoksa 0.28 - 1-28 dinleyiniz
17 Buray Alacalı 0.58-2.08 dinleyiniz
@Tolstoyevski oha ilk haftadan Kol Düğmeleri mi, ne yaptın sen ya 😱

• İlginç
Reactions: Dosi
Teşekkürler Seninde yorumunu almak istedim öbür haftalarda da yollarım..
İlk hafta şarkısını değiştirip ağır yaralıya karar aldım :D
en sevdiğim Tuğba Yurt şarkısı 😱 Bu şarkı ile dinlemeye başlamıştım kendisini. İlk şarkından kat ve kat iyi bana göre?

• Harika
Reactions: Turkuazz
en sevdiğim Tuğba Yurt şarkısı 😱 Bu şarkı ile dinlemeye başlamıştım kendisini. İlk şarkından kat ve kat iyi bana göre?
Aslında çok fazla parçası bu tarzda parçalarının hepsini seviyorum o açıdan hangisini paylaşayım kararsız kaldım akustik tarzda söyledikleri de iyi ???

• Harika
Reactions: Dosi
Yazılı olmayan kurallar da vardır. Sanatçıyla ilk kim yarışmışsa ve forumda aktifse, seçim yapılmadan önce onla nezaketen bi konuşulur. :A Ben öyle yapardım yani :A

@Maskeli Fedai trolü ayak diretir ve sıkıntı çıkarırsa izni Çiğdemle ben veririz zaten @dreamy ye problem yok :A
Avatarım yakıyor... Tarkan’ın hızlı zamanlarından. :A

• İlginç
Reactions: Bully
@Bully düğününde kullanacakmış diye duydum o yüzden riske girmek istemedim ilk haftadan güzel bir puan gelmesi için kendisinden :A
Oha hem evleneceğimi hem de bu şarkıyı düğünümde kullanacağımı duymuş, sır gibi saklıyordum ben. :A Boşuna uzaylı demiyoruz adama. :A @Çiğdem

Yok abi ya eski fotoğraf olduğu için dedim yoksa o kadar paikopata bağlamadım tabii ki. :A Instagram hesabında gezinirken güzel durur diye düşündüm. :A
Psikopata bağlamamış olmana sevindim :A Ha bağlamış olsan da napayım yani kardeşimsin sonuçta :A Aşırı doz Tarkan alımından psikiyatrist görüşmesine giderdik beraber. :A

Güzel durmuş evet, beğendim. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and dreamy