5 Tane başkan @sokak sanati @xemrexxx @kerem @serhatt @Harunnn60 artı çırağın @dreamy 6 adam takdım peşine ama fare deliğine girmiş herhalde yaşam belirtisi yok dedilerYoğunluğuma denk geldi yollayamadım.![]()
Oy verecek herkese özelden ulaştım ama yinede ekleyelimKonu başlığını da oylama başladı diye düzenleyebilirsin canım.Emeklerine sağlık.
Hayırlı olsun ilk hafta oylamamız, başarılar herkese.![]()
Allahtan daha yarısamıcak bu kadınKız bu da bnm Çiğdem serhat @vadikızı ve @Dosi ye attığım laflardan çalmış. Ss @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Yiğitt @xBUGRAx @Harunnn60 @kerem @turkuazz @dreamy @cookies @mrt-06 @Bully Ekli dosyayı görüntüle 71396
@ozgur2113 Senle kanalda takıldı diye senin şansızlığın onada bulaşmıs artık senle takılırmı bilmemGülmedi güleç yüzümüz...@ozgur2113
Aslında yarışmanın tadı burada Tarkanın 2 yarışta yarı finali yok mesala başka ortamda böyle sonuclar çıkmaz böyle heyecanlı yarışları baska ortamda bulamazlar bir tane klasik isim alan kafadan şampiyon olurYazılı olmayan kurallar da vardır. Sanatçıyla ilk kim yarışmışsa ve forumda aktifse, seçim yapılmadan önce onla nezaketen bi konuşulur.Ben öyle yapardım yani
@Maskeli Fedai trolü ayak diretir ve sıkıntı çıkarırsa izni Çiğdemle ben veririz zaten @dreamy ye problem yok![]()
kız iyi ki bi başkan oldum herşeyi yükleme istifa ederim bak5 Tane başkan @sokak sanati @xemrexxx @kerem @serhatt @Harunnn60 artı çırağın @dreamy 6 adam takdım peşine ama fare deliğine girmiş herhalde yaşam belirtisi yok dediler![]()
![]()
@Bully
Yinede üzülme oyunu yolladınmı şansın var @batuhankaralar erken sevindi yine![]()
![]()
![]()
@Tolstoyevski oha ilk haftadan Kol Düğmeleri mi, ne yaptın sen ya 😱@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
Nil ve Burayı teliften dolayı recapları yanlarına yazdım .
@Billy Kane Hadise -5 ceza aldılar şarkılarını ben seçtim daha öceki sezonda Hadisenin ilk seçimini aldım bu arada önemli bir uyarım var şarkılarını seçip oylama başladığında yöneticisi gelip değiştir derse değişmeyecektir bunu mutlaka aklınızda tutun
Oylama başladı özel kutularınızada atacam birazdan kolay gelsin ve başarılar
Son Şarkı Gönderme Tarihi : 14 Eylül Cumartesi 21: 00
1 Mustafa Sandal - Gönlünü Gün Edeni
2 Kıraç - Çayır Çimen Geze Geze
3 Yıldız Tilbe - Hastayım Sana
4 Imagine Dragons - On Top Of The World
5 Oğuzhan Koç Gül ki Sevgilim
6 Duman Oje
7 Şebnem Ferah Eller Günahkar
8 Mabel Matiz Çukur
9 Murat Boz Herşeyi Yak
10 Ajda Pekkan - Eline , Gözüne, Dizine Dursun
11 Katy Perry - Unconditionally
12 Tuğba Yurt Ağır Yaralı
13 Barış Manço Kol Düğmeleri
14 Dua Lipa - Kiss and Make Up
15 Hadise Yalan Bulma
16 Nil Gitme Yoksa 0.28 - 1-28 dinleyiniz
17 Buray Alacalı 0.58-2.08 dinleyiniz
![]()
MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 1.Hafta Recapları
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
Teşekkürler Seninde yorumunu almak istedim öbür haftalarda da yollarım..İnceliğini her yerde belli ediyorsun
Jüri değilim ama etiketlemeye devam edebilirsin. Bu şarkı ilk hafta için fazla iddialı olmuş.
Bol şans dilerim sana ?
İlk hafta şarkısını değiştirip ağır yaralıya karar aldım
en sevdiğim Tuğba Yurt şarkısı 😱 Bu şarkı ile dinlemeye başlamıştım kendisini. İlk şarkından kat ve kat iyi bana göre?Teşekkürler Seninde yorumunu almak istedim öbür haftalarda da yollarım..
İlk hafta şarkısını değiştirip ağır yaralıya karar aldım![]()
Kız bu da bnm Çiğdem serhat @vadikızı ve @Dosi ye attığım laflardan çalmış. Ss @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Yiğitt @xBUGRAx @Harunnn60 @kerem @turkuazz @dreamy @cookies @mrt-06 @Bully Ekli dosyayı görüntüle 71396
Forum bu çocukları ilk haftadan elerse hepinizi oklavayla kovalarım![]()
![]()
Aslında çok fazla parçası bu tarzda parçalarının hepsini seviyorum o açıdan hangisini paylaşayım kararsız kaldım akustik tarzda söyledikleri de iyi ???en sevdiğim Tuğba Yurt şarkısı 😱 Bu şarkı ile dinlemeye başlamıştım kendisini. İlk şarkından kat ve kat iyi bana göre?
@Tolstoyevski oha ilk haftadan Kol Düğmeleri mi, ne yaptın sen ya 😱
Avatarım yakıyor... Tarkan’ın hızlı zamanlarından.Yazılı olmayan kurallar da vardır. Sanatçıyla ilk kim yarışmışsa ve forumda aktifse, seçim yapılmadan önce onla nezaketen bi konuşulur.Ben öyle yapardım yani
@Maskeli Fedai trolü ayak diretir ve sıkıntı çıkarırsa izni Çiğdemle ben veririz zaten @dreamy ye problem yok![]()
Şarkılarından sonra hayatını da ezberlemeye başlamışAvatarım yakıyor... Tarkan’ın hızlı zamanlarından.![]()
Yok abi ya eski fotoğraf olduğu için dedim yoksa o kadar paikopata bağlamadım tabii ki.Şarkılarından sonra hayatını da ezberlemeye başlamış@Çiğdem
Bence sınırı daha da genişletmelisin çok güveniyorum o şarkıyaHoşçakal'ı mümkünse ilk 5 hafta kullanıp harcama. Klipsiz olsa da bazı klipli şarkılarından çok daha popüler bir şarkı.![]()
Psikopata bağlamamış olmana sevindimYok abi ya eski fotoğraf olduğu için dedim yoksa o kadar paikopata bağlamadım tabii ki.Instagram hesabında gezinirken güzel durur diye düşündüm.
![]()