eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Yaşadığınız bu aydınlanmayı nasıl tarif ediyorsunuz :A

O zaman @Maskeli Fedai nin iznini ve gönlünü alman gerekecek :A 2 sezon yarıştı, 2'sinde de çeyrek finalde elenerek büyük bir işe imzasını attı. :A Artık neresinden anlarsan :A
Büyük başarı tebrik ederim de @Maskeli Fedai den izin almam gerektiğini düşünmüyorum. :A

Belki megastarla yarışmak sana nasip olur kim bilir :A
Senin istediğin yerde ben yarışa dahil olmam. :A Ben Benim Albümüm'de Karma Albümü ile yarışmıştım zaten :D

Seni hevesli ve istekli gördüm, gençlere öncelik tanımalıyız :A Biz daha önce hevesimizi çok aldık :D En başarılı 3.ismim yani forumda, sen neden olmayasın :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Senin istediğin yerde ben yarışa dahil olmam. :A Ben Benim Albümüm'de Karma Albümü ile yarışmıştım zaten :D

Seni hevesli ve istekli gördüm, gençlere öncelik tanımalıyız :A Biz daha önce hevesimizi çok aldık :D En başarılı 3.ismim yani forumda, sen neden olmayasın :A
Ahaha yarıştığından haberim var o kadar bir sevgi patlaması yaşıyorum Tarkan’a karşı :F Geçmişteki albüm yorumlarınıza falan bakıyorum. :A Ve son zamanlarda neredeyse sadece onu dinliyorum iyi değilim :F @Çiğdem

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Çiğdem and Bully
Ahaha yarıştığından haberim var o kadar bir sevgi patlaması yaşıyorum Tarkan’a karşı :F Geçmişteki albüm yorumlarınıza falan bakıyorum. :A Ve son zamanlarda neredeyse sadece onu dinliyorum iyi değilim :F @Çiğdem
Bir anda aşırı yükleme yapmışsın kendine normaldir :A Ama Megastar candır yani, doğru yoldasın. :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Çiğdem
Bir anda aşırı yükleme yapmışsın kendine normaldir :A Ama Megastar candır yani, doğru yoldasın. :A
@dreamy dan umudumu hiç yitirmedim çünkü geçmişe bir ilgisi vardı kütük @MasacRE gibi 2010 dan ibaret değil :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Bully
Hani bazen coverlar, şarkının normalinden iyi olur ya, burda da durum öyle benim için :A Tuğba Yurt'la bayağı ses getirmişti bu şarkı, Doğukan Manço etkisi de var tabii :Z

"Oh Oh" fena sayılmaz evet :A
Adam gibi yorumlasınlar cover dinlemeyi severim fakat bizim heriflerin coverleri rezalet oluyor sadece o 3 isme bulaşmasınlar yeter :A :A :A

• Harika
Reactions: Bully
Seçimi bize bırakmadı inşallah. :A Öyle de olmaz ki yani, 1 şarkı seçip göndermek zorunda kendisi. :A Biz listemizi gönderdik ona daha napalım. :A
Göndermeyenleri ben seçicem :A Artık benim insafıma kalıyor göndermeyenler kötü şarkıda koyabilirim iyi şarkıda harcayabilirim :A :A :A 17:00 oylama her koşulda baslıcak :A :A :A

• Güldürdün
Göndermeyenleri ben seçicem :A Artık benim insafıma kalıyor göndermeyenler kötü şarkıda koyabilirim iyi şarkıda harcayabilirim :A :A :A 17:00 oylama her koşulda baslıcak :A :A :A
Aynen kaybedecek daha fazla zamanımız yok :A Kararında seçimler yaparsın zaten :A Zaten ne seçsen kabul etmek zorundalar mecbur :A

Bakalım herkes eksiksiz yollayacak mı :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Aynen kaybedecek daha fazla zamanımız yok :A Kararında seçimler yaparsın zaten :A Zaten ne seçsen kabul etmek zorundalar mecbur :A

Bakalım herkes eksiksiz yollayacak mı :A
Vlla şuan tek sıkıntılı @Yiğitt görünüyor çünkü diğerleri yollar yanı o ben olmucam dediya :F Zaten şarkılarıda bize seçtiriyor ben yarışayım bari :A :A :A

• Güldürdün
Vlla şuan tek sıkıntılı @Yiğitt görünüyor çünkü diğerleri yollar yanı o ben olmucam dediya :F Zaten şarkılarıda bize seçtiriyor ben yarışayım bari :A :A :A
Sonra niye şampiyon olamıyorum :A Son güne bıraktı bir de, insan daha önce haber eder :A Seçecez artık bir şarkı yapacak bir şey yok :A

Bir liste hazırladığına sevinelim bari napalım, buna da şükür diyecez artık. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Sonra niye şampiyon olamıyorum :A Son güne bıraktı bir de, insan daha önce haber eder :A Seçecez artık bir şarkı yapacak bir şey yok :A

Bir liste hazırladığına sevinelim bari napalım, buna da şükür diyecez artık. :A
Elenmez -5 ile ama zirve puanı kaçabilir :F Cezayı herkese uygulucaz adil olmalıyız :A :A :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
176,541
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy