Evet bugün fav10 ailemizin çok önemli bireylerinden birisi olan ve forumun temel taşı olan MS programının milli şefi @sokak sanati doğum günü Forum için gerçekten çok önemli bir isim zaten temel taşlar dediğimiz 6-7 kişiden birisi , ben foruma geldiğimden beridir çok iyi dostuğumuz oldu kendisiyle ve gerçekten o bize bizde ona büyük değer veriyoruz fav10 adına adet olarak öncelikle nice mutlu yaşlara diliyorum önce sağlık ve sonrada hep birlikte nice mutlu günlere
Pastan
Son 1-2 yılda aktif olanlar belki bilmeyebilirler @sokak sanati yönetim anlamında da forumun başarılı eski yöneticilerinden birisidir benden daha eski ve daha katkısı olmuştur foruma zaten benim gözümde o 6-7 kişiyle birlikte forumun temel taşlarını oluşturuyorlar ve gerçekten bu üyeler forumumuz adına çok değerli ve kıymetliler son olarak, hep ikinci ailemiz burası derim birbirimize sahip çıkmaya devam edelim , sahip çıkalım demiyorum çünkü zaten aile bireylerimizi koruyup kolluyoruz . Şimdi hediyelere kutlamalara geçelim doğum günü şefimiz @sokak sanati
@sokak sanati MS yarıştığı dönemlerde Rihanna ile 1 şampiyonluk bir finali , Sia ile şampiyonluk ve Ariana ile finali vardı sahneye alalım
Ve yarışmamış olsada yine çok sevdiği bir isim Zayn
Ve onla bütünleşmiş tv oyuncularından devam edelim
Son olarak @Harunnn60 öncelikle afiş için ve sonrada bu güzel hazırladığı sokak sanatina olan özel kutlamalı videosu için çok tşk ediyor ve onuda aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz onada bir hoş geldin diyelim
@mrt-06 @kerem @Yiğitt @Bully @Ahmed @Billy Kane @serhatt @xBUGRAx @MasacRE @turkuazz ve fav10 ailemiz