Doğum Günün Kutlu Olsun (Milli Şef ) sokak sanati !

Sen Mustafa Sandal'in bu hafta ki şarkısını yarışırken kullandın mi? BEN çok beğendim ama hatırlamıyorum:A
2.Sezonda 7.haftada kullanmıstım ilk 3 e oynamıstık sanırım ve @bazinga sunmuştu o haftayı şimdide ben onun şarkısını sunuyorum döngüye bak :A :A :A @Bully

• Güldürdün
Reactions: Bully
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem
2.Sezonda 7.haftada kullanmıstım ilk 3 e oynamıstık sanırım ve @bazinga sunmuştu o haftayı şimdide ben onun şarkısını sunuyorum döngüye bak :A :A :A @Bully

2. Sezonun finalini ben sunmuştum nasıl o sundu:A
Bi ara bi karışıklık olmuştu Cengo yoğunluktan dayı açıklayamamış özelden mesajlar atıp Ozan mi sunmuştu. Garip bi olaydı.:A Ozan erken kullanmış. Şarkıyı harcamış.ş.s

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
2. Sezonun finalini ben sunmuştum nasıl o sundu:A
Bi ara bi karışıklık olmuştu Cengo yoğunluktan dayı açıklayamamış özelden mesajlar atıp Ozan mi sunmuştu. Garip bi olaydı.:A Ozan erken kullanmış. Şarkıyı harcamış.ş.s
İlk hafta heyecanı yaşayan çok oluyor. :A Zaten Musti 2000'lerde şöyle birkaç slow daha yapmış olsaydı Tarkanla yarışabilirdi belki. :A @Çiğdem

Çiğdem'e yazdım sana ne o mesajdan. İyice birbirinizin adına konuşamayan başladınız. Rolün etkisinden çıkamayan oyuncular ile nasıl çalışıyor bu @mrt-06 hala anlamış değilim.s s
Tamam başkalarına yazdığın mesajları görmezden gelicem artık. Böyle şeylerle uğraşacak yaşı geçtim.

Hem üstte ki mesajında yaşınında geçmiş olduğunu kabul etmişsin. Yaş olarakta uygun değilsin diziye. Kesinlikle değişiklik şart @mrt-06 :Z
Lan bi git şurdan gıcık ne alaka :A Dizideki karakterim ayrı, dizi dışında sergilediğim davranışlar ayrı :A

Yaşımda ne varmış :A

Tamam başkalarına yazdığın mesajları görmezden gelicem artık. Böyle şeylerle uğraşacak yaşı geçtim.
Lan bi git şurdan gıcık ne alaka :A Dizideki karakterim ayrı, dizi dışında sergilediğim davranışlar ayrı :A

Yaşımda ne varmış :A

Aaa burada demişsin işte Yaşım geçti vs diye. Yaşı gecenin içi geçiyor. İçi geçen seyirciyi motive edemez. Oyuncu değişikliği şart. Zaten forumdanda gidecekmissin yine bence @Çiğdem 'e daha genç içi geçmemiş birini bulalım.:A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and Bully

Forum İstatistikleri

Konular
172,746
Üyeler
8,481
Son Üye
user2162