eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

bu arada benim ilk haftalar hep paylaşımlarım aksiyonlu, kararsızlık bunu öbür sezonlardada hatırlıyorum sanıyorum ilk haftanın etkisi bulunuyor :A :A :A
@Bully @kerem @Çiğdem @sokak sanati
Geçen sene bende de öyle olmuştu, değiştirmiştim. :A

İlerde bu şarkıyı ararsın. Diğerlerini bilmem ama Tuğba Yurt denince benim aklıma bu şarkı geliyor. :A

• Harika
Reactions: Turkuazz
Zayıf bi işim bence. Tanımıyorum daha doğrusu pek. Ama paylaştığın şarkı en hiti. Finale kalamazsin:(
bu konuşmayla kafam iyice karıştı 3 yorumada bakılırsa ilk hafta adına erken paylaşım sanıyorum ama bakalım perşembeye kadar kararımı alırım daha sonra.final açısından zor ama ilerlemeye çalışacağım :A :D

• Beğendim
Reactions: sokak sanati
Ve ilk haftaki şarkımızla karşınızdayız :Z Buray’ın ilk albümü “1 Şişe Aşk”ın en hareketli, neşeli şarkılarından biri olan “Alacalı” ile geliyoruz :Z

Klibi olmadığı için şarkıyı meşhur eden sevilen dizi No: 309 sahnesi ile izleyebilirsiniz :bhr:

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Çiğdem

images

recap: 1:58-3.04
ilk hafta herkese sakin ol diyoruz :A :A :A Tuğba Yurt farklı tarzıyla Ms yarışmasına iddaalı başlangıç yapmaya hazırlanıyor :D Pop,akustik,slow şarkılarını oldukça başarılı seslendiren Tuğba Yurt yarışmaya damga vurmaya aday yarışmacı :D
Tüm yarışmacılara başarılar diliyorum :D

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @Dosi @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz
Çok erken :A

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Ve ilk haftaki şarkımızla karşınızdayız :Z Buray’ın ilk albümü “1 Şişe Aşk”ın en hareketli, neşeli şarkılarından biri olan “Alacalı” ile geliyoruz :Z

Klibi olmadığı için şarkıyı meşhur eden sevilen dizi No: 309 sahnesi ile izleyebilirsiniz :bhr:

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Çiğdem
Dinledikçe sevdim, kıpır kıpır, enerji dolu bir parça. :A

Recapta bu versiyonu mu kullanacaksın yoksa tanıtım amaçlı mıydı :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür

Klipsiz miymiş bu şarkı. 😱 Nasıl meşhur ettiysek gerek kalmamış. :A

• Harika
Reactions: Özgür

Listende tek elenme adayı gördüğüm bu şarkıydı :F Atlatabilirsen bence favori konumuna gelirsin ama insanlar genelde o atlamayı yapamıyor işte yapabilsek hayat daha kolay olacak ama olmuyor :A :A :A @Bully @xBUGRAx

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Bully and Özgür
Şarkı seçerken fazlasıyla zorlandım açıkçası. Listemde genel anlamda hepsi zamanında hit olmuş şarkılar bu sebeple seçmek zordu. Ama ilk hafta seçimim "Her Şeyi Yak" oldu. Herkese başarılar.

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @vadikızı @ozgur2113 @xemrexxx- @Maskeli Fedai @mesmeso61 @YıldırıM @mrt-06 @serhatt @kerem @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @Bully @-potterhead- @xBUGRAx @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Çiğdem @sokak sanati
Kendi üstünü başını yakmaz inş :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: denizz19
images

recap: 1:58-3.04
ilk hafta herkese sakin ol diyoruz :A :A :A Tuğba Yurt farklı tarzıyla Ms yarışmasına iddaalı başlangıç yapmaya hazırlanıyor :D Pop,akustik,slow şarkılarını oldukça başarılı seslendiren Tuğba Yurt yarışmaya damga vurmaya aday yarışmacı :D
Tüm yarışmacılara başarılar diliyorum :D

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @Dosi @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz
Çok iyi seçim :D İddialı hatta ilk hafta için :A
Oha, ilk haftadan mı? (b)
3 parça arasından bu şarkıyı seçmeye karar aldım.ama listede çok başarılı şarkılar bulunuyor öbür haftalarda da sürprizler çıkabilir :A
Zayıf bi işim bence. Tanımıyorum daha doğrusu pek. Ama paylaştığın şarkı en hiti. Finale kalamazsin:(

Sertabın efsane şarkılarından :A Şimdi değiştir diyemem çünkü bu kızın diğer şarkılarından çok haberim yok değiştirirsin onla elenirsin :F

Benim bu kızda favorim şu coveri :A @mrt-06

Forum İstatistikleri

Konular
176,543
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy