eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Yıldızın bariz 15 hit şarkısı var ben sana onları topluyorum yani Yıldız elindeyken risk almaya gerek yok evet o şarkıları şutluyorum listenden şuan çünkü bariz hitleri zaten yarışmaya yetiyor niye risk alıyorsunkı orta ölçü şarkılarla :A :A :A @xemrexxx @Bully @xBUGRAx
Özelden bekleniyorsunuz bu konuda... Kısa sürede bekliyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Hayır, ikinci yarısında Yıldız başlıyor sonra Serdar yine devam ediyor :A Ama bu önemli değil, nakaratta etkisiz kalıyor bence Yıldız'ın yorumu, nedense biraz saçma okutmuşlar ona :A Yoksa al derdim. @Yiğitt
Ben şarkıyı hemen elerler diye kullanmasını istemem çünkü etkinlikte hemen elediler :F @Yiğitt

• Güldürdün
Reactions: Bully
Yıldızın bariz 15 hit şarkısı var ben sana onları topluyorum yani Yıldız elindeyken risk almaya gerek yok evet o şarkıları şutluyorum listenden şuan çünkü bariz hitleri zaten yarışmaya yetiyor niye risk alıyorsunkı orta ölçü şarkılarla :A :A :A @xemrexxx @Bully @xBUGRAx
@Yiğitt bebeğim duygusal davranmış galiba biraz bazı seçimlerinde :A Ama halledeceğiz :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Çiğdem

Her zaman yanındayım. @Yiğitt :A @Bully

images (6).jpeg

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy